Bog se požalio: Više sam čuda i proročanstava potrošio na Babića nego na vađenje Židova iz egipatskog ropstva

Hrvatski rukometaši su uz pomoć Boga, Gospe, Isusa, drevnog Babićevog proročanstva iz 2002. i tek nešto malo sportskog umijeća reprezentativaca uspjeli doći do trećeg mjesta na Europskom prvenstvu. Za zlato su nam nedostajala samo dva čuda, ali kreator njih rekao je da više jednostavno nije imao snage.

“Čujte, više nisam imao snage, nisam ni ja svemoćan. Ustvari jesam, ali ne baš toliko svemoćan, previše se čuda potrošilo”, rekao je Bog koji je, kako kaže, zadovoljan broncom.

“Više sam čuda i proročanstava potrošio na Babića i ovo prvenstvo nego na izvest cijeli jedan narod iz ropstva”, sjetio se Gospod epizode sa Mojsijem i Židovima.

“Crveno more sam razdvojio, ali Gopca od hrane, e to je već bilo malo teže”, našalio se Svevišnji.

Izbornik Babić sretan je svima koji su pomogli u ostvarnjeu medalje – prijatelju Isusu, Bogu i Gospi. Zahvalio se i igračima.

“Nije bilo lako, bilo je baš starozavjetno. Puno iskušenja i žrtvovanja. Kao priča o Abrahamu. Bog mi je rekao da stavim Alilovića na branku. Rekao sam da ćemo izgubiti, ali on mi je rekao da ako mu vjerujem da ga poslušam. Eto, to je bio njegov test”, zadovoljan je Babić.

Razveseli nas klikom:

0 comments