Mlada majka pod nadzorom socijalne službe jer nije stavljala slike djeteta na Facebook

NOVA RAČA – Novopečena majka, dvadesetogodišnja Laura Česmički iz Severina kod Nove Rače stavljena je pod šestomjesečni nadzor socijalne službe zbog nekovencionalnog i zabrinjavajućeg odnosa prema tek rođenom sinu Valentinu.

Laura je, naime, stavljena pod nadzor nakon što je ustanovljeno da tri mjeseca nakon rođenja sina nema albume nazvane “Moje zlato”, “Moje sve” i “Mi u šetnji” . Štoviše, Laura je na svoj profil postavila samo jednu sliku djeteta koju je uslikao otac Krešimir.

Zabrinjavajuće je da Laurin brat Joža na svom profilu ima više slika nećaka, nego ima djetetova majka. Bilo je to dovoljno da pokrenemo istragu – kaže nam Marko Matvijašević, pročelnik Ureda za nadzor Facebook fotografija iz Nove Rače te nastavlja

– Slučaj smo odmah dojavili nadležnoj socijalnoj službi koja je promptno reagirala.

“flkanslfkamskasllfčasasfčlmfkfsla” tek nakon reakcije socijalne službe, svoj prvi status napisao je i mali Valentino

Do izjave same Laure nismo uspjeli doći. Od izvora bliskog obitelji Česmički saznajemo da je Laura šokirana cijelom situacijom te da sumnjiči nekoga od svojih 2345 Facebook prijatelja da je prijavio napostojanje albuma. U socijalnoj službi priznali su nam da se rijetko susreću s ovim problemom kojeg planiraju riješiti postavljanjem albuma malog Valentina koji će se zvati ” <3<3<3 my first, my last, my everything <3 <3″, a koji bi trebao Laurine prijatelje upoznati s tromjesečnim dječakom.

– I ne samo prijatelje. Album će, za razliku od Laurinog profila, biti otvoren i za prijatelje Laurinih prijatelja, što je standardna procedura kod albuma ovakve vrste – govori nam Milica Majstorović iz socijalne službe.

U cijelu situaciju uključio se i Laurin suprug, Krešimir, koji je obećao da će, umjesto socijalne službe, on svakodnevno pisati Lauri statuse koji se odnose na djetetovu probavu, prehranu, prvu riječ ili apsolutno nevjerojatne stvari poput hodanja i puzanja koje na tako šašav način ne radi baš nijedno dijete na svijetu.

Razveseli nas klikom:

0 comments