NOVI SKANDAL Karamarko u imovinskoj kartici nije prijavio Petrova i Oreškovića?

Iako su se neki ministri žalili da će im proć mandat dok ispune svoju imovinsku karticu, većina njih je to jučer napravila.

No, nisu stvari, kako saznajemo, išle potpuno glatko. Hasanbegović je pokušao predati svoju, ali su mu objasnili kako među imovinu ne može staviti suprugu.

Premijer Orešković svoju piše, ali je zatražio još jedan list jer mu ne stane sve, a ministar Panenić nije znao je li brdo stiropora koje posjeduje spada u nekretnine ili pokretnine.

U Saboru se u jednom trenutku pojavio i Crnoja, ali su mu objasnili da više nije ministar pa je odnio svoju kuću natrag u Samobor.

No, predaja imovinskih kartica ne bi prošla bez malo dobrog starog HDZ-ovog varanja i laganja.

Kako ekskluzivno doznajemo, Tomislav Karamarko je propustio u svoju imovinu upisati premijera Oreškovića i Božu Petrova.

“Nisam vidio smisao u isticanju očitog” objasnio je Karamarko dodavši kako se ionako radi o potrošnoj robi kao što su ljetne gume ili dezodorans pa je smatrao da takve stvari ne trebaju ići u imovinsku karticu.

“Čujte, to je jedna od onih kratkotrajnih stvari koje se koriste dok se skroz ne potroše. Kao sapun. Tomislav nije znao da to treba navesti”, rekao nam je anonimni izvor iz HDZ-a.

Razveseli nas klikom:

0 comments