Vaso Brkić zamrzava saborski mandat: “Da sam želio sjediti u klupi išao bih na fakultet”

Na iznenađenje svojih kolega Milijan Brkić je zamrznuo svoj saborski mandat.

Na pitanja novinara se u početku nije izjašnjavao, rekavši da je su razlozi privatni. Međutim, nakon par sati dao je obavijest za javnost.

“To je jednostavno postalo nepodnošljivo” kaže Brkić. “Beskonačno sjedenje u jednom položaju, buljenje u sat dok ne zazvoni, da sam ovo htio bio bi išao na faukultet i predavanja. Dobro je bilo prije dok su sjednice bile kratke i bili smo u oporbi. Dovoljno je bilo da naviješ sat da te probudi svakih 30 minuta, malo napadneš govornika zbog ocrnjivanja naših branitelja i izdaje domovine ili ga jednostavno nazoveš komunistom. Sada se sve promijenilo, moraš slušati, pisati, a Karamarko mi nikad ne da da prepišem od njega. Koliko puta se dogodi da pitam mogu li u zahod samo da se maknem”, rekao je Brkić.

Kad su novinari primjetili da se na fakultetu ne pita za ići na WC, Brkić se nervozno nasmijao rekavši da ih je samo testirao.

Milijan Brkić se već otprije istakao u akademskoj zajednici, a otkrio nam je i da namjerava i dalje napredovati u tom smjeru.

“Mislim da ću se vratiti na školovanje, koliko mi obaveze dopuste. Evo, recimo, sutra sam slobodan popodne pa sam namjeravao ići čas diplomirati pravo”, završava Brkić.

Razveseli nas klikom:

0 comments