Djevojka bez dečka zaboravila depilirati noge nakon zime; Hrvatske šume proglasile park prirode

ZAGREB – Dvadesetsedmogodišnja Josipa Ranilović ovog ponedjeljka popodne se, kao svakog dana, vraćala tramvajem s posla. Budući da je nakon duge zime danas u zraku izmjereno visokih 20-ak stupnjeva, od smrada se onesvijestila već nakon 3 sekunde vožnje umjesto standardnih 9 te je promašila stanicu na kojoj je trebala izaći.

Probudila sam se točno na križanju Savske i Vukovarske i nisam mogla vjerovati da ću morati hodati natrag do kuće. Svo vrijeme bilo mi je užasno sparno, znojila sam se pa sam odlučila malo podignuti suknju iznad koljena – prepričava Josipa koja je potpuno zaboravila da se nije depilirala još otkad ju je u listopadu ostavio dečko.

„Čim sam podigla suknju primjetila sam da me ljudi čudno gledaju. Netko mi je viknuo „što je Entu, gdje su ti hobiti“, ali nisam gledala Zvjezdane staze pa ne znam što je time mislio. U jednom trenutku učinilo mi se da čujem kako netko viče upomoć upomoć“, prepričava Josipa koja nije ni očekivala kakav će je šok zadesiti kad pogleda dolje.

„Nakon što mi je jedna djevojka prišla i rekla da je Filozofski fakultet u drugom smjeru bilo mi je jasno da nešto nije u redu“, sjeća se djevojka.

„Kada sam pogledala dolje, potpuno sam se šokirala. Tada sam tek shvatila da cijelu zimu nisam izdepilirala noge. Nažalost, bilo je već kasno“, utučena je Josipa ni svjesna da je pravi šok tek trebao uslijediti.

„Vidila sam da netko viri iz mojih dlaka i viče upomoć. Jako sam se iznenadila kada sam saznala da mi se u noge zapetljao Božo Petrov kojeg nitko već mjesec dana nije vidio“, prepričava djevojka koja je, uz predsjednika Sabora, našla još nekoliko neupotrebljivih stvari.

Uz Josipu su se brzo okupili brojni znatiželjnici i botaničari, a stručnjaci iz Hrvatskih šuma odmah su proglasili park prirode.

„Hehe, možda i mene zaposle da neradim u Hrvatskim šumama, samo ću, za razliku ostalih biljaka koji tamo sjede i primaju plaću, ja imati barem nekakvo pokriće. Ili pokrov da bude u duhu ovog događaja“, veselo dodaje djevojka na kraju.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku.

Razveseli nas klikom:

0 comments