Mladić odspavao dva sata popodne pa propustio dolazak proljeća, vrhunac ljeta, kraj jeseni i povratak zime

Zlatko Marić 29-godišnji je zaposlenik Zagrebačkog holdinga koji se ovog petka, kao i svakog do sada, nakon posla i pive s prijateljima zaputio svojoj kući u Sloboštinu.

– Iako je petak kući sam došao tek iza podne, bio je jako naporan dan na poslu – počinje priču Zlatko koji zbog brojnih obaveza oko zapošljavanja djevojke u uredu u kojem radi nije stigao odraditi ni redovni spavanac poslije gableca.

– Ma čim sam ušao u kući samo sam se bacio na krevet i zaspao – kaže Zlatko koji je, prema vlastitoj procjeni, spavao nešto manje od dva sata u kojima su se u Hrvatskoj, logično, izmijenila sva četiri godišnja doba.

Zlatko je tako propustio dolazak proljeća, vrhunac ljeta, kraj jeseni i povratak zime, no srećom probudio se taman oko 5 sati da isprati posljednji mraz i dočeka toplinski udar prije Dnevnika.

– Grozno se osjećam. Ne mogu vjerovati da sam propustio ljeto. Tko će sada čekati 12 sati da ponovno dođe – zaključuje Zlatko koji je zbog promjene vremena uhvatio prehladu te se sada našao u klasičnoj dilemi hoće li otvoriti bolovanje ili jednostavno ne doći na posao nadajući se da nitko neće primijetiti.

Razveseli nas klikom:

0 comments