HDZ-ov zastupnik preko GPS-a tražio Sabor, a završio u Remetincu

Tehnologija se koristi za mnoge odlične stvari koje pomažu ljudima u svakodnevnom životu. Primjerice, pomoću tehnologije danas možete naručiti hranu, ali može vas snimiti i u davanju mita i prodaji državne naftne kompanije. Zato čovjek nikada ne treba u potpunosti vjerovati tehnologiji, nju za razliku od svjedoka ne možete potplatiti da krivo svjedoči.

A da je tehnologija opasna govori i današnji primjer. Naime, jedan HDZ-ov zastupnik koji je želio ostati anoniman zbog činjenice što je dovoljna sramota što je HDZ-ovac žurio je jutros u Sabor kako bi pomogao pri dizanju kvoruma.

“Nikad nisam tamo bio, u tom, rekli ste, saboru”, priča HDZ-ovac koji se nije mogao sjetiti kako se zove njegovo radno mjesto. “Nisam se sjetio Sabora pa sam navigaciji u mom starom službenom Audiju iz 2014. rekao da me vozi “Tamo gdje su moji kolege””, priča HDZ-ovac čija je kalvarija tek počinjala.

Njega je navigacija, naime, odvela skroz na Remetinec. Kad je shvatio da nije dobro pokuašao je objasniti. Drugi put ga je navikacija odvela do bivše zgrade Saveza komunista gdje je većina HDZ-ovaca počela karijeru.

“Pokušao sam objasniti da me odvede tamo gdje idemo ja i kolege, al navigacija me potom odvela do bivšeg šatora u Savskoj, narodnjačkog kluba, liječnika koji izdaje lažne potvrde o invalidnosti, Prometnog fakulteta, Bleiburga, da bi me tek iz desetog pokušaja odvela do tog, rekli ste, Sabora”, svoju dramu prepričava HDZ-ovac.

Razveseli nas klikom:

0 comments