Nezapamćena teroristička prijetnja Europi: vojnici ISIL-a otkupili novogodišnji program Nove TV

Brojne europske metropole ove su godine otkazale tradicionalne novogodišnje dočeke na otvorenom zbog straha od terorističkih napada. Obavještajne službe u proteklih mjesec dana uhitile su na desetke osoba povezanih s ISIL-om za koje postoji osnovana sumnja kako su planirali napade na europskom tlu, a o broju planiranih napada najbolje svjedoči podatak da je manja skupina terorista odlučila napasti sv. Ivan Zelinu jer su svi drugi gradovi bili zauzeti.

No, kao što je već rečeno, većina napada uspješno je osujećena te su u mnogim gradovima ipak dozvoljena okupljanja na otvorenom, što je dovelo do novih tragedija poput održavanja proslava Nove godine u podne, skakanja čovjeka-tuljana u Savu i drugih groznih manifestacija koje samo hrvatski um može smisliti.

I baš kad se narod počeo malo opuštati iz Interpola su sve države članice Europske unije upozorili na iznenadnu i do sada nezabilježenu terorističku prijetnju u Europi:

– Nešto iza 15 sati na Staru godinu primijetili smo izrazito sumnjivo ponašanje istaknutih članova Islamske države. Odmah smo podigli razinu prijetnje na najviši nivo. Očekivali smo bombe i kalašnjikove, ali ono što smo vidjeli potpuno nas je izbezumilo – izjavio je za Sprdex visoki izvor iz Interpola.

– Za takvo nešto nismo niti predvidjeli razinu prijetnje. Naime, naši agenti dostavili su nam dokaze kako je više od 20 ISIL-ovaca otvorilo je račune za Oyo TV, a najcrnje slutnje ostvarile su se u popodnevnim satima kada je Islamska država došla u posjed najsmrtonosnijeg oružja u povijesti, novogodišnjeg programa Nove TV – kaže naš izvor i dodaje.

– Godinama smo sumnjali kako su islamisti u posjedu osiromašenog programa HRT-a i Nuklearne fuzije, filma Jean Claudea Van Dammea s kojim će u novu godinu ući gledatelji RTL-a. No, nismo mogli ni sanjati da će se dokopati čitavog programa Nove TV. Da, imaju dosad neobjavljene gegove barmena Ivice (Ivica Zadro) i one-linere Miroslava Škore, posjeduju više od 30 sati novogodišnjih pošalica ekipe serije Kud puklo da puklo i 18-minutni the best of remix Jasmina Stavrosa uz gostovanje Ivana Zaka. Navodno, oh teško mi je to uopće izgovoriti, navodno su otkupili i novi singl Mejaša – zaključuje naš izvor koji kao olakotnu okolnost navodi činjenicu da teroristi s velikim napadom planiraju početi u ponoć kada većina onih koji staru godinu provode uz TV više nisu budni.

Razveseli nas klikom:

Piše: