EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO, PROPADA ARBITRAŽA Torcida, taksisti, molitelji, Goran Karan, branitelji i Severina već na putu za Piranski zaljev

Tek što se malčice stišala afera oko ovrhe djeteta u Splitu, hrvatsko internetsko pučanstvo danas je dobilo novu temu za raspravu. Stručnjaci za obiteljsko pravo preko noći su tako postali eksperti za međunarodne konflikte te gotovo da nema Hrvata sa završena tri razreda osnovne koji ovaj tjedan nije podijelio svoje stručno mišljenje.

Možda i najistaknutiji među njima bio je izvjesni Petar Lončar iz Zagreba koji je u samo pet dana napisao preko 21 tisuću komentara na Facebooku i isto toliko pravopisnih grešaka.

– Početkom tjedna u komentarima na nekoliko portala istakao sam svoje stručno mišljenje o povijesnoj ulozi Josipa Broza i opravdanosti preimenovanja trga, nastavio sam s dubinskom analizom slučaja Kuluz temeljenoj na poznatim mi činjenicama – da otac nije Hrvat, a, evo, završio sam danas opširnim komentarom crte razgraničenja u Savudrijskoj vali – izjavio je za Sprdex Petar koji je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se upućenost prosječnog Hrvata u sve na svijetu konačno s interneta prenijela i na ulice.

– To su fantastične vijesti. Kako su samo Torcida i taksisti u tren oka riješili slučaj malenog Cesarea. Čujem da su nekakvi problemi u CERN-u, trebalo bi poslati Torcidu i taksiste da to riješe – rekao je naš sugovornik koji nije trebao dugo čekati da se njegove riječi obistine.

Naime, kako ekskluzivno doznajemo, nakon što je odlukom sotonskog suda u Haagu gotovo cijeli Piranski zaljev danas pripao Sloveniji Hrvati su preko Facebook grupe I ja sam Piranac organizirali te za sutra najavili veliki prosvjed.

– Obranili smo Cesarea, obranit ćemo i naše more – samo je jedna od brojnih poruka na zidu grupe od koje sada strahuje čitava Europa.

Torcida, taksisti, molitelji, Goran Karan i Severina navodno su već krenuli prema granici sa Slovenijom čime je, po prirodi stvari, propala arbitraža, a veliki prosvjed na kojem će Savudriju braniti pjevanjem himne očekuje se sutra u večernjim satima, čim otkriju gdje je točno Piranski zaljev.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: