POTRESNA VIJEST Alzheimer obolio od Modrića

– Nakon više od 5 mjeseci neprekidnih testova i kliničkih ispitivanja, potvrdile su se najcrnje slutnje. Imam Modrića – kratka je obavijest koja je osvanula danas na službenom Twitter profilu Jacoba Alzheimera, unuka poznatog psihijatra Aloisa koji je prvi u svijetu dijagnosticirao jednu od najtežih neurodegenerativnih bolesti kod čovjeka.

– Prvi znakovi bili su blagi. Nisam mogao zapamtiti s kim je Tony Cetinski taj dan u svađi, od čega živi Lana Jurčević, i takve stvari. Nakon nekoliko mjeseci stanje se pogoršalo, u početku sam sumnjao na Alzheimera, ali stvari su postale toliko loše da sam znao kako mora biti nešto gore – izjavio je za Sprdex Jacob koji, inače, posljednjih 5 godina, otkad se ne sjeća koje je sve znanstvene radove u životu napisao, živi i radi u Hrvatskoj u uredu Pave Barišića.

Jacob je nakon toga podvrgnut nizu pregleda, a niti najugledniji liječnici nisu mu uspjeli postaviti nikakvu dijagnozu. Sve do utorka, 13. lipnja, kada je Jacob na televiziji slučajno pogledao svjedočenje Luke Modrića pred sudom u Osijeku.

– Koja vam je godina proizvodnje? Ne sjećam se

– Koji je maksimalni iznos kojeg dnevno izbacujete? Ne sjećam se

– Jesu li istinite glasine da jedini u Hrvatskoj isplaćujete novčanice od 50 kuna? Ne sjećam se – odgovarao je na pitanja istražitelja bankomat i veznjak Real Madrida, a nesretni Jacob odmah je posumnjao na najgore.

– Bože, samo da je Alzheimer – rekao je dok je Modrićev iskaz na televiziji samo dodatno potvrdio najcrnje slutnje.

– Pa nesretnik se ne sjeća ničega, oboljeli od Alzheimera pamte lica, roditelje, sve do terminalne faze. Taj dječak se ničeg nije mogao sjetiti, strašno. U tom trenu sam znao da smo otkrili mnogo teži oblik Alzheimera, nazvat ćemo ga po Modriću. Žao mi je sebe, ali još više Modrića, strašno je da bolest napada dječake od 14-15 godina – kazao je za kraj Jacob.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: