Katarski šeik bankrotirao u Zagrebu, pijan ekipu na Adventu častio fritulama

Katarski šeik Mohamad Al Sabani bin Rasamat el Lurabi jutros je proglasio bankrot zbog pijanog vikenda na zagrebačkom Adventu.

Šeik je u Zagreb stigao jer je tražio neku zemlju koja je drugačija, a opet zaostala kao Bliski istok. No, iz Zagreba se jutros vratio bez kune u džepu.

Kako pričaju svjedoci, šeik je s prijateljima došao na Advent. Iako musliman, svidjela mu se atmosfera i počeo je piti što se u njegovoj kulturi kažnjava odsjecanjem glave.

“Kuhano vino, pivo, Gin, pića su išla jedna za drugim. Račun je rastao, ali sve je bilo pod kontrolom”, priča za Sprdex jedan svjedok šeikove razuzdane zabave.

No, onda su stvari otišle krivim smjerom.

“”Daj jedne fritule”, viknuo je pijani šeik. Nastao je tajac. Djevojka s pulta je u plastičnoj čaši za pola litre pive donijela tri fritule i naplatila to 35 kuna. I otišla”,priča svjedok koji je mislio da je to šeik napravio jednom i nikad više.

No, uskoro su stvari postale još gore.

“Smazao je fritule pa naručio još jedne. Pa još jedne. Otišao je do susjedog stola, do nekih djevojaka i rekao im da će one biti njegova 30., 31., 32. i 33. supruga. Onda je i njima naručio fritule. Prijatelji su mu govorili da je šeik al da nije toliko bogat, ali on nije slušao. Naručio je barem 15-20 porcija fritula”, priča nam svjedok.

Jasno, tu svotu nije imao za platiti pa je jutros proglasio osobni bankrot što bi moglo biti okidač za novu ekonomsku krizu.

Screenshot: YouTube

 

Razveseli nas klikom:

0 comments