Siniša Vuco: Tenk sam kupio na Zadvarju

”Kad ne znaš o čemu pisati, javi se Vuci” prva je lekcija na kolegiju Uvod u novinarstvo na FPZG-u. Ovaj krasan čovjek ni ovaj put nije razočarao.

http://supermen.tportal.hr/definicija/147296/Potrosnja-kalorija-a-la-Sinisa-Vuco.html

SPLIT – Da je Siniša Vuco institucija već je jasno i pticama na grani. Nijedan se filozofski pravac na području zapadnog Balkana nije tako dobro primio kao znakovita filozofija Vucoizma. Njegove glavne elemente, takozvana tri P (pojist, popit, poprčit), zdušno promiču svi elementi hrvatskog društva koji u velikom broju hodočaste na Vucine koncerte gdje im duhovni vođa dušu hrani stihovima, a tijelo toplom janjetinom.

Iako je Vucoizam do sada bio prisutan samo kao duhovni element, u zadnje vrijeme on postaje sve više i politički izražen faktor. To se vidi u nekoliko Vucinih političkih kandidatura koje su sve redom, radi očitih izbornih prijevara, završavale neuspjehom.

„Ko ih jebe, ja san država u državi“ – kaže Vuco koji je na razgovor sa novinarom Sprdexa došao u svom novom tenku. Da je Vuco „naoružan ka Dračevac“ znalo se od prije, ali tenkom smo se ipak malo iznenadili.

”Bio sam u utorak na stočnom sajmu u Zadvarju. Reka mi je kum Svalina da će bit krave, ja razumija kurve, ali nije to bitno. Kad san već bia tamo iša san kupit kravu i odnit kretenu Karanu da joj se klanja i onda san ga vidija“ – započeo je Vuco priču kako je došao do tenka.

„Kupio sam ga od kumovog prijatelja iz Posušja. On ga je ionako slabo koristia, za svatove uglavnom. Kreten najobičniji.“

Na naš upit što će s tenkom Vuco odgovara: „Prčin vas u usta nemaštovita, kakvo je to pitanje? Sve ću s tenkon. Ić ću u dućan s tenkon! Iman 4 susjeda, sad ima da mi svako jutro himnu pivaju ispod prozora. Stat ću isprid garaže i gađat Karana s jajima iz topa di god iša. Utrat ću cijev Gibonniju kroz prozor, zapravo neću, taj dupedavac bi napisa pismu o tome. Svaki put kad pojeben ženu opalit ću iz topa. Razumiš li jadniče, ja san Vuco iman tenka u garaži i topa u gaćama. Ugasite taj vaš smrdljivi portal, šta više nakon ovoga možete objavit? Majku van junfersku.”

Razveseli nas klikom:

0 comments