SAD zaprijetio Sjevernoj Koreji: “Imate 24 sata da povučete podršku Bruni Šimleši ili napadamo”

Jutros je došlo do nove ozbiljne eskalacije na Korejskom poluotoku i to nakon što je Sjeverna Koreja jasno i nedvosmisleno stala na stranu Brune Šimleše u ratu protiv Lidije Bačić.

“Narod Sjeverne Koreje podržava druga Šimlešu jer su sise Lidije Bačić primjer nedostatka stege koja je tako cijenjena u našem društvu. Već od idućeg tjedna svaki će građanin Sjeverne Koreje, uz knjigu Velikog Vođe, dobiti i primjerak Šimlešine Ljubavologije”, objavljeno je na sjevernokorejskoj državnoj televiziji.

To je samo nastavak burnih događaja koji su počeli jučer na summitu G20 u Hamburgu nakon što je Vladimir Putin javno rekao da Rusija podržava Bruna Šimlešu.

“To je katastrofalan stav, da svi njega slušaju ne bih koga imao hvatati za pičku”, pobunio se Donald Trump, a onda su se zemlje redom dijelile u Šimlešin ili Lidijin blok, što je postala najveća podjela još od vremena Hladnog rata.

Situacija nije bolja niti 24 sata nakon Šimlešine kolumne, strasti su uzavrele, a svjetske sile jedna drugu drže na nišanu.

Mnogi smatraju da bi situaciju mogao riješiti Hrvoje Šalković, mitsko biće koje spaja Šimlešinu patetiku i Bačićkino naslikavanje. No, somina se ne javlja, a do tada bi sukob već mogao izmaći kontroli i ispasti iz normalnih okvira poput Lilinih grudi u premalom kupaćem.

Razveseli nas klikom:

0 comments