PROBLEMI U MEĐUZEMLJU Raskol u HSP AS-u, Tepeš optužio Ćorića da mu je ukrao Prsten Jedan

U HSP AS-u, prvom među besmislenima, došlo je do raskola nakon što je, kako saznajemo, Ivan Tepeš optužio Peru Ćorića da mu je ukrao Prsten Jedan kojeg je iskovao Ante Pavelić, a u kojem se krije tajna ujedinjenja svih pravaških opcija.

prsten-jedan
Prsten su runama na ćirilici u Jugoslaviji upropastili partizani

Podsjetimo, zli Ivo Sanader iskovao je devet Prstena i podijelio ih svakoj pravaškoj stranci što je posvađalo međusobno pravaše, a posebno je bilo nezadovoljno onih 40.000 pravaških čelnika koji nisu dobili nikakav prsten. U međuvremenu, Prsten Jedan dospio završio je u Ustašhireu, u rukama Ivana Tepeša. On ga mora odnijeti do Bleiburga i sakriti ga od zlih partizana koji ga se žele domoći.

Tepeš do Bleiburga treba ići okolnim putem da bi zaobišao čete partizana. Tako se Tepeš odlučio prošuljati kroz 1941. preko Bruxellesa i izbiti na Bleiburško polje sa stražnje strane.

No, Prsten je danas nestao, a Tepeš za to krivi Peru Ćorića.

“Kunem se sa svih sedam glasova na izborima da nisam ništa ukrao”, kratko je komentirao Ćorić čime završava ovaj prilično besmislen članak i to bez nekog punchilena. Članak o besmislenom HSP AS-u i ne zaslužuje da bude bolji.

Frodo Tepeš

Razveseli nas klikom:

0 comments