PONIŠTENI ZAKONI FIZIKE Ana Gruica sinoć uspjela biti iritantnija od svog supruga Hrvoja Šalkovića

Ana Gruica, najpoznatija po tome što je život, kraj svih blažih kazni, odlučila provesti kao supruga Hrvoja Šalkovića, sinoć je uspjela oboriti sve postojeće zakone fizike.

“Prvo je kričavim glasom uspjela probiti zvučni zid i izazvati potres u Kini, ali to je bio tek početak”, kaže Mislav Pribislavić iz Cerna.

“Mislili smo da je glumljenje Mostovaca da su liberalni i da nemaju veze s crkvom najgora i najneuspješnija transformacija u povijesti, ali onda se  pojavila Ana Gruica koja je pokušala biti Katy Perry”, kaže Pribislavić.

No, instrumenti u Cernu još nisu zvonili na uzbunu.

“Kad smo odslušali pjesmu komentirali smo kako je sate engleskog uzimala kod Jadranke Kosor. Čudili smo se da joj suprug nije pomogao, ali onda smo se sjetili da on ne priča hrvatski nego patetično- ljigavski jezik”, priznaje Pribislavić.

“No, onda su alarmi zazvonili. Naime, na društvenim mrežama došlo je do erupcije hejta. Takvi iznosi nisu viđeni otkad je Hrvoje Šalković objavio zadnju spontanu fotku iz Kambodže na kojem su se slučajno pojavile Fanta, Ronhill, Persil, diploma Verna, Renault Clio i Kinder Bueno”, priča Pribislavić, koji je ujedno i jedan od najpoznatijih Šalkovićista, stručnjaka za Šalkovića što je jedan od opasnijih poslova.

“S toliko patetike se ne susreće ni čovjek koji Vasi Brkiću piše Facebook objave. Čitanje više od dva njegova statusa šteti zdravlju više nego koncert Vatre. Ja sam ih dnevno čitao pet”, kaže Pribislavić koji je oko 23 sata, kad je postalo službeno, objavio da su na trenutak poništeni zakoni fizike i da je Ana Gruica na milisekundu postala iritantnija od svog supruga.

“Tko zna što je sad moguće, da Opća opasnost napuni neki kafić. Ili da nekoga zaista zainteresira što se događa u Teškoj industriji”, kaže naš izvor.

Lajkajte nas ako već niste, nemamo ideje za maštovitiji poziv. Udari lajk OVDJE.

Foto: Facebook/ TLZP

Razveseli nas klikom:

0 comments