Razveli se Šalković i Ana Gruica, Plenković i Kolinda već se zaputili u pogođena područja

Vijest da su se razveli Hrvoje Šalković i Ana Gruica nije pogodila nikoga. Kako saznajemo, razlike su bile nepremostive.

“Što ti je somino jedna, ja joj kažem “Hej, ajmo skoknut do Medelina u Kolumbiji, u jesen je inače žetva Kolumbijki, kužiš”, rekao sam joj, a ona se naljutila.  Pa kaj ti je buraz, ne mogu imati ženu koja nije vidjela kako izgleda Alep pod kišom bombi u jesen, ja sam poput vjetra, svugdje ću se zavuči, ako me kužite”, smijao se Šalković.

Kako saznajemo od bliskih prijatelja, stvari su u posljednje vrijeme eskalirale. On je njoj čitao statuse, a ona je njemu pjevala.

Na kraju su se dogovorili za razlaz. Njemu idu svi lajkovi koje je donio u vezu i robot koji će mu donositi kavu, njoj sve ostalo.

Premijer Plenković i predsjednica Kolinda danas su posjetili pogođena područja. Strahuje se da bi sad po razvodu svatko od njih mogao postati vidljiviji u javnosti i da to neće biti lako javnosti za trpjeti. No, stručnjaci smatraju da bi se uragan Šalković mogao pogoditi Tajland i neka područja na drugom kraju svijeta.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments