KOLINDA USPJELA, GRAĐANI NE MOGU VIŠE “Odmah je proglasimo predsjednicom, samo nek’ prestane s kampanjom”

Kolinda Grabar Kitarović dobit će novi petogodišnji mandat i prije prvog kruga izbora koji su se trebali održati 22. prosinca. Barem ako je suditi prema peticiji pokrenutoj jutros koju je u nekoliko sati potpisalo više od 2 milijuna Hrvata.

“Moramo uzeti u obzir da su tome što priča izložena i djeca. Evo jučer naprimjer, večerali smo i nismo ni primijetili da nam je upaljena televizija i da se najmlađi sin od 7 godina zabuljio u ekran dok je Kolinda držala govor. Kad je rekla da pozdravlja sve Hrvate u Hrvatskoj i u domovini otpale su mu trepavice, kad je spomenula rad preko interneta za 8,000 eura počeo se tresti, a onda je muž srećom ugasio televizor” ispričala je za Sprdex majka sedmogodišnjeg Danijela koji je spašen brzom reakcijom liječnika:

“Rekli su nam da je poglupio 60%, prvi sati nakon što se probudio iz kome bili su grozni. Doktori su ga pitali što želi biti kad odraste, a umjesto jutjuber, gejmer, influnser itd. on je rekao viši upravni referent u odjelu za koordinaciju programa sufinanciranih fondovima EU. Imali smo divnog sina, a sad imamo Jandrokovića. Nadamo se da je šteta samo kratkoročna i da će se oporaviti, liječnici nas uvjeravaju da smo zapravo imali sreće jer je nakon Kolindinog govora emitirana i druga epizoda Generala…” kaže nam Mirjana Ilčić koja je pokrenula inicijativu da se Kolindu već danas proglasi predsjednicom, samo neka prestane s kampanjom.

“Najgore je živjeti u strahu. Izađeš vani da ne vidiš televiziju i internet, paf, pogodi te retrovizorom. Više nigdje nismo sigurni, ovo mora prestati” apelira očajna Mirjana.

0 comments

Piše: