Išli u Zagreb

A jebenti sunce žarko postalo predosadno u ovon Splitu. Stojimo mi sinoć u mene doma, ločemo ovo ono kad skontamo da nemamo di izać. Ma u Vanile mi više neugodno, to mi je ko da san u sebe u boravku samo šta ima 400 žena šta san pojeba pa in da broj od mesnice. Ahahahahahaha ko ratna zona kad dođen tamo pa se navale tuć za mene.

Govori Biber da idemo u Posušje, ali to samo jer ima tamo neku pičku i ja namjerno da neću. On navalija, a ja mu kažen vozit ću jedino ako protraš glavu kroz šiber i tako sve do Posušja. On srknija ona wiski i kaže, ajmo jebenti jarca magarca!
I luđak stvarno protra glavu, došli mi tamo negdi iza Dugopolja kad se ovaj spustia doli. Ahahahahaha usta mu puna mušica, a na onoj ćelavoj glavurdi sve izlipetano ko po šoferšajbi. Govori on nešto, al đava će ga razumit ahahahahaha odma smo ga prozvali Bubimir.

I ništa kažen ja njemu, nisi drža glavu vanka ništa od Posušja. On kreše boga gospu, onako cili smrznut nešto se dere, pljuca one mušice, eno ga sad leži doma, fibra 42 hahahahahaha.
Šta ćemo sad dere se Tuđman, taman negdi oko ponoć bilo. Kažen ja, u kurac sve amo u Zagreb! Ovi moji počeli skakat ajmo ajmo, raspalili Mišu i cajke i deri.

Oplea ja po gasu, znan ja jedan kraći put šta me ćaća naučija i došli mi u Zagreb oko 1. A kud ćeš di ćeš, amo na Jarun siti se Bone. Ima on tamo nekog rođaka šta živi. Ma nismo ga mi ni nazvali, došli tamo uletili mu u stan a tamo dar-mar.
Neke purgerice tu stoje, stale se krstit. Ludi Tuđman dere se na njih, skinia se u donju majicu, a ove tuke da smo fakat primitivci da ovo da ono. Jeben ih lude, vidin ja Biberu skočia tlak. Otiša car u WC iščupa par dlaka sebi sa guzice i kaže nu vatromet vanka. Išle ove tuke pogledat, a kaže on meni metit ću in malo salate u votku ahahahahaha. Kad su se ove počele grcat benti isusa, ova jedna stala povraćat a sve jon one dlake zapele po zubima, a kaže Biber ko je sad primitivac jeben i vas i zagreb i dinamo i jarun. Ahahahahahaha koji car.

I ništa ove tuke da će zvat policiju, a mi kažemo ko vas jebe i otrali vanka. Još kad smo izlazili kaže Tuđman curi van plin i prdne da je ovog mu rođaka u zid odbacilo. Ahahahaha, a ovaj luđak jide samo sendviče iz Keruma šta in je isteka rok, kad je to zasmrdilo ona šta je taman stala povraćat opet krenila. Neka dere se Biber, dobro ti je to za liniju ahahahaha.
Ma šta će gamad, potrali nas vanka i di ćemo šta ćemo. Kažen ja amo na srid trga pivat Dalmatinac san. Sili mi u benđolu, aj ća prva druga treća peta šesta, za sekund došli na trg. Popeli se na onog bana i pivaaaaaaaj! Deremo se mi kad vidin ja evo ti ih jedno 20 Boysa.
Dolaze sa palicama i bokserima, benti boga, kad su ovi moji to vidili razbižali se ka jarebice. A ja osta gori na banu i deren se štaaaa je purgeriiiiiii. Došli oni ispod mene, počeli pritit, penjat se a gledan ja njih, gledaju oni mene. Kažen ja njima, cigani jedni znate li vi ko je Kane? E sad ćete saznat.

Krenili oni da će me tuć, a ja skoči gori na konja, odlomija Jelačiću sablju i udri! Kad su ovi počeli padat, ka šenica, viču deru se nemoj nemoj, a ja šta nemoj cigani jedni ti ćeš meni branit pivat hajdukove pisme! I tako mlatin ja njih jedno po ure, kad mi dopizdilo više. Pustia ih da pobignu, đavla pobignu, odšepaju ća. Ovon jednon šta je osta zadnji napisa na čelo velikin slovima Kane, ko Bred Pit onom nacistu ahahahahaha. Sija u benđolu, ostavia one svoje pičkice u Zagrebu i doša u Vanile oko 3, naručija dva viskija, skupia neku žensku pita ona mene di si bija dosad. Ja kažen ajde mala, da ti pričan ne bi mi virovala.

Razveseli nas klikom:

0 comments