Engleska Kraljica Majka zaprijetila pokazivanjem grudi ukoliko tabloidi ne maknu sporne slike Kate Middleton u toplesu

Nas na Balkanu grudi engleske kraljice ne interesiraju. Mi se još bojimo da bi nam Carla Del Ponte mogao pokazati penis.

Iako se prema vanjskom svijetu postavlja kao skladna obitelj, engleska kraljevska obitelj već duže vremena podijeljena je na dva suprostavljena mišljenja u vezi svoga odnosa prema vanjskom svijetu. Oni stariji, na čelu sa sestrom Ramzesa II. – engleskom kraljicom majkom, žele zadržati tradicionalni način održavanja pozornosti koji se temelji na ugnjetavanju nerazvijenih zemalja i organizaciji više milijardi funti teških sprovoda i vjenčanja na račun poreznika kojima dosadnu šetnju dvoje ničim zanimljivih mladenaca predstavljaju kao super zanimljivi događaj.

“Samo se vi cerekajte. Dolijat ćete vi opet bagro indijska. Bit će vam onda…”

Mlađa struja, na čelu sa princom Harryem, smatra da više nije dovoljno biti samo rođen poznat, nego slavu treba zaslužiti. Ipak, on kao  put slave nije odabrao, primjerice, izučavanje sudaranja kvarkova te njihov utjecaj na moguće stvaranje života u svemiru, već je s vremenom evoluirao u mješavinu Mela Gibsona i Kim Kardashian jer se u javnosti pojavljuje ili u nacističkoj uniformi ili gol.

Iako je do sada donekle tolerirala takvo ponašanje, nakon novih skandala s  grudima prijestolonasljednice Kate Midelthon, kraljica je odlučila reći stop. Štoviše, mnoge će iznenaditi, ali konzervativna kraljica zaprijetila je, ukoliko se sporne grudi ne maknu, objavljivanjem svoje slike u toplesu u raznim tabloidima i portalima.

“Iako javnost kraljevsku obitelj drži konzervativnom, pokazivanje slika u toplesu moćno je oružje žena stasalih u surovim otočkim uvjetima gdje se, primijetili ste, i ne ispada baš najljepši. Uostalom, pitajte Indijce koji se još nisu oporavili od Viktorijinog toplesa“ govori nam Marc Edwards, rođeni Englez što ne bi bilo potrebno naglasiti kad biste ga vidjeli uživo.

Vijest o kraljičinom toplesu zaprepastila je više-manje svakoga osim brojnih arheologa koji se nadaju da će prema broju bora na njezinim grudima uspjeti ustanoviti točnu starost. “Bilo bi to veliko otkriće za arheologiju” napisao je u novom broju popularnog dnevnika “Arheološki glasnik” Tim Howard, britanska arheološka atrakcija. On se još nada kako bi kraljica, da se malo potrudi sjetiti, mogla odgovoriti na brojna problemska pitanja vezana za seobu naroda u kojoj je kao dijete sudjelovala.

Razveseli nas klikom:

0 comments