Blagajnica vidjela tisuću kuna van radnog mjesta

Blagajnica Darija ni sama nije na čisto je li ovo čudo veće od onog kada je kao devetogodišnjakinja u djedovom polju ugledala Gospu.

U blagajničkim krugovima već kolaju priče kako vidjelica Darija jednim pogledom novčanicu od deset kuna pretvara u onu od tisuću

ZAGREB – Blagajnica Darija M. (47) poslana je na neplaćeno bolovanje te će se nad njom izvršiti psihijatrijsko vještačenje nakon što je, kako tvrde njeni nadređeni, doživjela živčani slom i kolegicama pričala nebulozne priče. Darija je, navodno, na posao došla s pričom da je, na putu prema poslu, tražeći tramvajsku kartu u svom novčaniku ugledala novčanicu od tisuću kuna.

„Ma zaklinjala mi se svim i svačim. Rekla sam joj da govori gluposti i da tisuću kuna živi samo u narodnim pričama i u džepovima tajkuna, nikako u samom narodu, ali ona nije odustajala. Opet je stala kopati po novčaniku, ali, naravno, novčanice tamo nije bilo. Zato je i zakasnila na posao“ govori nam Darijina kolegica Joška koja je uvjerena da se tisuću kuna ne može ukazati običnoj blagajnici.

Čim je čuo za navodno ukazanje novčanice, u našu redakciju javio se i Drago Plečko – najpoznatiji hrvatski lovac na neobične pojave.

„Ma ne, nije rijetko da se ljudima svašta priviđa. Imao sam do sada slučajeve da su ljudi tvrdili da su vidjeli jetija, big foota, HDZ-ovca koji vrši isplatu preko računa, Marsovce, svijetlu budućnost, ali nikada mi nitko nije došao s pričom o tisuću kuna“ govori Plečko koji smatra da se ovdje ipak radi o još jednoj nesretnoj žrtvi igre svijetla i sjene. ”Kažete blagajnica. Pa tko zna kad je ta zadnji put jela, nije čudo da halucinira, tisuću kuna, hahahaha” zaključio je Plečko.

Iako se nesretna blagajnica na poslu već nekoliko puta susrela s famoznom četveroznamenkastom novčanicom, prema neslužbenim informacijama iz bolnice u kojoj se trenutno liječi, novčanica koju je ugledala u privatnom životu neusporedivo je ljepša. Za sada nema informacija o tome radi li se uistinu o pravoj novčanici i, ukoliko je, kojem tajkunu, političaru ili bivšem nogometašu ona uistinu pripada.

Razveseli nas klikom:

0 comments