Baca bonbe po zagrebu

Ala ljudi pa šta je ovo zadnjih dana. Nisu nego pukle dvi bonbe a cila država na nogama šta bi tek bilo da dođu meni u selo na Uskrs ahahahahahaha. Evo lani za uskrs samo su meni čača i stric bacili petnest bonbi, a di je tek pop ili ludi joke ustaša šta je prije tri godine baca bombe u zrak pa jih gađa kalašnjikovon koji car.
.
Ma nego šta san van tija reč baš me zainteresiralo to o bonbama eto ma čak san i novine prvi put proćita od poćetka prema kraju a ne obratno. Ma nije to da ja virujen ovin udbaškim novinarima ja van ćitan samo hrvatsku uljudbu-glasilo hrvatske politićke emigracije, tako me ćaća naućija, a to se zove emigracija jer su jin udbaši radili racije po kučama i dobro se zna da su u Njemaćkoj največi Hrvati bili dok je bija rat. Nego šta san tija reč, nisan ja ćita novine zapravo nego san samo iša vidit šta sve stoka piše o tim bonbama zato šta ja znan šta je i kako bilo.

Bija prošli tjedan nije mi se dalo radit tribalo neke stojadine popravljat a sa stojadina najskuplje šta moš ukrast ako nađeš kakvu brokvu u gumama ahahahahaha. I ništa zoven ja gazdu Dalibora da danas neču radit da me boli da mi neka muka a kaže on šta je Kane al si whiski sa vodon miša pa te smučilo ahahahhahahhahaha kažen ja jesan jedino ako mi se skupila voda u kolinu ahahahahahahaha koja baza.

A ništa mislin ja šta ču radit neču bogati doma sidit a ne mogu se vozat po splitu da me kogod nevidi da neradin i zoven ja bibera kažen slušaj kume ajmo po ure napravit đir do zagreba. Kaže on Kane care upa si mi ko narućen ćistili smo tavan i naša san nekih bombi i maljutki iz drugog svjeckog rata ajmo ih stavit tebi u gepek pa ih digod u Liki istovarit. Mislin ja bog te jeba luda čovika da bonbe vozan okolo al nebi ja bija ja da rečen da ne može, prijatelj san ja pravi kažen ma eto me ima gori po gospiču srba ionako je onaj pametni biskup nekidan reka da nan triba nova Oluja.

I ništa stavili mi u gepek te dvi bombe i dvi maljutke i ponija ja još veliku bilu hajdukovu zastavu to zato šta san benđolu registrira u Karlovcu da mi registracija bude KA-1950-NE, pa da znaju purgeri po zastavi da dolazi kralj Splita i Dalmacije. Ali šta je bilo. Sili u auto zaprićali se nešto i zaboravija ja na bonbe. Prošlo uru vožnje a mi več u zagrebu. Beštima Biber kaže biži Kane imamo bonbi za srušit pola Rusije, a ova gamad zaustavlja svakog sa hajdukovon zastavon priko šoferšajbe. Parkiraj ti tu pa čemo ujutro bacit bombe u savu, možda i šta ribe uvatimo ahahahahahaha.

Parkira ja tako kaže Biber iman ja jednog rodžaka šta promet studira šta živi u nekon domu. Ti isusa došli mi u taj dom, ma ima više mista u gepeku od bendžole, jeba mater nebi se meni tamo moga dignit koliko je to usko vanka bi na hodnik mora stat a još bi mi 15 centi kroz prozor pobiglo ahahahhaahhaaha a još da jedan živi u toj sobi nego podvoje a u ovog biberovog rodžaka još troje ilegalno.

Di čemo šta čemo ajmo na pivu, ne mogu pit vozin, pa potegli mi svako po pet pivi i eto dva ujutro. Kažen ja Biberu idemo se rješit onih bonbi, a kaže taj njegov rodžak da zna on misto di čemo jih bacit. Ti isusa vozimo se mi kad vidin ja na nekoj tabli piše Podsused. Uskuvalo u meni, usrid zagreba ćetnićki kvart, okrenija ja bendžolu pod rućnon izvadija sprej i napisa lipo hrvacki na tu tablu PODSUSJED, izvadija bonbu i zajitija je medžu te ćetnike. Ti isusa sili mi u auto a kad je to grunilo zatreslo se sve kažen ja Biberu bog te jesi mora onoliko fažola pojist za ručak hahahahhahahah.

I tako ćitamo mi sutra u novinama cila država traži ko je bonbe baca, Biber se usra ka komunisti Franje Tuđmana dere se da bižimo ča kažen ja majmune di ču ča sa drugon bombom ima da se i nje rješimo večeras. I ništa kažen ja ajmo opet tamo medžu ćetnike, skupija ja ovu neku pićku, sta je jebavat na zadnjem sicu i da Biberu da vozi. Šta če kreten izgubija se nakon 10 minuti, stali mi na neku stanicu da pitamo di je Podsusjed. Bija tamo neki ćovik, dobra većer dobra većer, kažen ja ja san Kane, kaže on drago mi je Vojislav. Ti isusa kažen ja Biberu znaći stigli smo kad smo na ćetnika naletili. Kažen ja tom Vojislavu nu bili mi izvadija jednu kesu iz gepeka, uzeja on bonbu a ja udrija po gasu. Ti isusa diglo ga u zrak Beograd je vidija, slušan posli na vjestima da traže bilo auto, oče oče nač če ga, dok su oni došli do Podsusjeda ja več u Splitu u Vanille na trečoj boci whiskija ahahahahahahahahaha.

Razveseli nas klikom:

0 comments