Šatoraši se oštro obrušili na medije zbog govora mržnje: “Miješaju nam se u posao, j*** im majku četničku”

U nešto više od 251 milijun godina koliko traje najduže spontano okupljanje u ljudskoj povijesti, od šatoraša smo uistinu navikli na svašta. Vidjeli smo u Savskoj 66 svakojakih scena; dane kad je u šatoru bilo više ljudi nego janjadi, branitelje koji tvrde da se sjećaju zbog čega je krajem paleozoika prosvjed započeo pa čak i osobenjake koji tvrde kako branitelji, poput američkih kečera, ne glume već se stvarno bore za svoja prava. No, da će šatoraši sazvati konferenciju za medije kako bi medije izvrijeđali, malo tko je mogao očekivati.

– Konferenciju smo odlučili sazvati nakon sramotnih natpisa na Indexu i u Jutarnjem listu. Đuro Glogoški ne spava u šatoru!? Pa naravno, kad bi svi spavali u šatoru gdje bi nam stali pršuti, volovi na ražnju i madraci ispod kojih čuvamo mirovine – kazao je za Sprdex jedan od branitelja koji je zgrožen širenjem mržnje na hrvatskim portalima.

– Još da počnu pisati nepismene tekstove i tko će ih onda razlikovati od naših priopćenja? Miješaju nam se u posao, j*** im majku četničku! – nastavio je svoju verbalnu, kad već ne može onu drugu, paljbu jedan od branitelja koji nam je otkrio kako je krajem prošlog tjedna prosvjed umalo prekinut zbog nestašice drva za pečenje janjaca, no onda su počeli paliti promašene tikete od kladionice što bi im trebalo biti dostatno za nastavak prosvjeda u narednih 3 milijuna godina.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments