ČUDO U DONJEM MIHOLJCU Pronađen Hrvat koji nema zlatnu medalju iz Rija

Senzacionalna vijest, potvrđena od strane lokalnih vlasti, stiže nam iz Donjeg Miholjca. Tamo je, naime, rano jutros pronađen Zoran Ančić, 28-godišnjak koji nema olimpijsku medalju iz Rija.

– Istraga još uvijek traje, ali zasad možemo potvrditi da se radi o zdravom Hrvatu te da pretresom njegove kuće nije pronađena olimpijska medalja, što ga čini jedinstvenim u Hrvatskoj. Ipak, ne treba ništa prerano zaključivati, možda je medalju založio u kakvoj radnji za otkup zlata kao i svi ostali vrhunski sportaši iz Hrvatske koji se žele nastaviti baviti svojim sportom – izjavio je za Sprdex Nedjeljko Lončarić iz policijske uprave Donji Miholjac čija su četiri člana obitelji koja je prošle godine zaposlio u svom uredu državni proračun koštala više nego svi olimpijci zajedno.

Pronalazak Hrvata bez olimpijske medalje u Riju, naravno, izazvao je brojne reakcije u javnosti koja je, malo je reći, šokirana.

– Sramoto jedna, kao da je opravdanje što si antitalent za sport. Pa pogledaj Marka Kopljara! – samo je jedan od brojnih komentara na Facebooku u kojima se javnost obrušila na Zorana.

Vijest se u popodnevnim satima probila i do svih većih svjetskih medija koji pišu o velikoj sramoti u malenom Donjem Miholjcu u kojem već 2 godine čekaju s otvaranjem novog gradskog trga jer ga nemaju po kome nazvati.

Ovoj vijesti dodajmo i kako su zbog skandaloznog propusta Zorana Ančića brazilske vlasti odustale od prijedloga zakona po kojem se svakom hrvatskom turistu koji posjeti Rio, uz cijepivo protiv Zike, preventivno dodijeljuje i zlatna medalja.

D.R.

0 comments

Piše: