Nakon skijaške utrke na Trgu Bandić najavio trajektnu liniju Borongaj-Remiza

Predizborna kampanja je u punom zamahu, a Milan Bandić je počeo rasipati gradski novac kao da sutra ne postoji.

Danas je organizirao prvu skijašku utrku u centru grada. “Znam, moje optužnice u DORH-u padaju češće nego snijeg u Zagrebu, ali to nije razlog da ne dobijemo skijašku stazu”, rekao je Bandić koji najavljuje daljnje projekte.

“Do proljeća će prvi putnici zaploviti trajektnom linijom između Borongaja i Remize”, obećava gradonačelnik koji kaže da je to tek početak. “Do lipnja bi Vukovarska trebala postati Riva. Eto prilike i da se studenti Filozofskog operu”, šaljiv je bio gradonačelnik čiji predizborni program tu ne staje.

“Nakon toga planiramo još neke radikalne korake. Od Dubrave ćemo napravit gradski kvart, do 2019. planiramo provesti prvi javni natječaj po zakonu. Do 2021. bi već trebali imati sedam gradskih službenika koji nisu ni sa kim u rodu. Opet će ženidbe biti dozvoljene u Holdingu”, obećaje Bandić.

“Već ovog ljeta očekujemo prve kruzere na Glavnom kolodvoru, a do jeseni i prve zagrebačke kvartove na Mjesecu. Imamo već plan i za most do Mjeseca, samo ćemo zalijepiti moje optužnice. Jebiga, neće odmah biti i za do Marsa, strpimo se malo”, kaže gradonačelnik.

Naravno, kao i svaki pravi političar, Bandić je imao i neke sulude ideje.

“Napunit ćemo Maksimir”, ispalio je popularni Miki i izazvao smijeh okupljenih novinara.

Bandić časti stazama, a ti ne možeš jednim lajkom. Ako nisi, odmah lajkaj našu stranicu na Facebooku.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments