Otkrivamo pakleni plan Kolindinog stožera: Kupujemo mikrofon s alkotestom, nakon 0,5 sam se isključuje

Kolinda Grabar Kitarović nova je predsjednica Republike Hrvatske, možemo slobodno javno obznaniti već danas. Naime, kako ekskluzivno saznajemo, Kolindin stožer nešto prije 18 sati donio je odluku nakon koje protukandidati naprosto nemaju što tražiti u završnici kampanje.

– Ma baš dok smo pripremali sutrašnji govor o borbi protiv korupcije smo gledali kako pjeva USKOK-ovom optuženiku Milanu Bandiću kad se jednom našem članu ukazao oglas na Facebooku. Nismo ni znali da to postoji, mikrofon s ugrađenim alkotestom. Čudo neka stranica, Wish se zove – priča naš izvor iz Kolindinog stožera te dodaje da se ovaj oglas pokazao kao pravi dar s neba:

– Za 2,99 dolara kupit ćemo mikrofon, šleper trepavica, kemijsku što istovremeno piše u tri boje, čudo gdje je ta moderna tehnika otišla! Zatim periku i dvije tisuće Tuđmanovih bisti, dakle sve što nam treba za pobjedu – zaključuje 88-godišnji član Kolindinog stožera zadužen za društvene mreže.

Prema preliminarnim projekcijama stožera, nakon što predsjednici stigne novi mikrofon, očekuje se da bi do prvog kruga izbora mogla održati nula govora i dati između nula i nula izjava za medije čime bi joj rejting mogao skočiti za 420%.

Ako se eksperiment pokaže uspješnim, posebna verzija mikrofona planira se instalirati i u sve službene automobile HDZ-ovaca, ravnatelja državnih službi, policijskih uprava i nacionalnih agencija, čime bi se godišnje spasilo oko 550 života na cestama, i, što je važnije, oko 30 političkih karijera.

0 comments

Piše: