UŽAS U LONDONU: Teroristi izveli napad pjesmama s Eurosonga. Broj žrtava u porastu!

Al-Qaida i Hamas najoštrije osudili bešćutnost ovog čina.

Ispričavamo se što morate gledati ovu sliku.

LONDON – Stravične vijesti dolaze nam iz Londona. Sinoć je u kasnim večernjim satima noćni klub Luxury, smješten na sjeveru Londona, bio poprištem nezapamćenog terorističkog napada. Rezultat napada je 35 mrtvih, sto lobotomiranih te 120 poludjelih mladih Engleza. Nažalost, ni ove brojke nisu potpune te svakom minutom stižu dojave o novim žrtvama ovog svirepog zločina.

Prema izjavama policijskih službenika, oko 1 sat ujutro, skupina maskiranih mladića i djevojaka upala je u klub i zablokirala sve izlaze. Odmah je nastala panika jer su prisutni bili uvjereni da je riječ o bombašima, ni ne sluteći da ih čeka nešto puno gore. Naime, upavši u kompjuterski sustav, teroristi su na sve televizore uključili koreografije s prve i druge polufinalne večeri, dok su iz zvučnika treštale pjesme. Od siline udara treša i neukusa na licu mjesta odmah je pomrlo tridesetak mladih ljudi. Iz kluba je neozlijeđeno izašlo samo četvero balkanskih turista. „Mi do jutarnje kave doživimo više neukusa“ rekao je Marko Dražić iz Beograda.

„Pokušali smo se braniti na sve načine, ali glazba je bila preglasna. Kako su pjesme išle jedna iza druge, samo je bilo pitanje koliko će na kraju biti žrtava“ kaže jedna od žrtava kroničnog gubitka osjećaja za lijepo koju smo zatekli kako kupuje CD Dare Bubamare. „Ne razumijem tekst“ nastavlja on „ali ne mogu vjerovati da do sada nisam čuo za ove prekrasne pjesme“.

Bešćutni teroristi su se nakon dva sata izvukli iz kluba te su se udaljili u nepoznatom smjeru. U klub je odmah ušao novi DJ, koji je hitnom intervencijom puštanja pjesama Bobya Dylana i Leonarda Cohena pokušao spasiti unesrećene, ali bilo je prekasno. Većina nesretnika bila je, u najboljem slučaju mrtva, a u najgorem trajno oštećena i lišena svakog ukusa. Na Londonskim štandovima nema više niti jednog CD-a Jelene Karleuše i Maje Šuput. Strahuje se da bi se teror neukusa mogao proširiti i van granica Velike Britanije.

Stručnjaci upozoravaju da večerašnje finale treba gledati s visokom dozom opreza, a najbolje je ne gledati ga uopće.

Nažalost, ovaj napad mogao biti tek početak jednog sasvim novog načina terorizma i ratovanja. Naši izvori iz SAD-a javljaju nam da je američka vojska već počela sa postavljanjem zvučnika na bespilotne letjelice, koje bi u budućnosti mogle iz zraka bombardirati vojne i civilne ciljeve Eurosong hitovima.

Razveseli nas klikom:

0 comments