Bija na Rozgi

A bila i ona na meni ahahahahahahaha ma obeča san jon da neču ovo govorit ljudima, ali rekli su meni ovi sa gloga da oni vide ko to ćita i da su to sve pravi ljudi, a šta je i normalno nisu to oni udbaši šta ćitaju Dežuloviča srbina pa se smiju kad piše kako če Hrvatsku uništit.

Evo odma mi je skoćija tlak, prićat ču van jedan drugi put kako smo tom Dežuloviču ja i pokojni Toma Pilič priko ovog jednog numrerologa iz Brista poslali rak jaja, ali sotonsko je to džubre, sve priživija, a dogodine Toma umra od raka jaja kaže meni posli taj numrerolog da to kad je u ljudima džava jak nekad se kletva odbije nazad ka od stakla, e da smo znali ranije rekli bi Josipoviču da mu pošalje ahahahahahahahaha di god da se odbije dobro je ahahahahahahahahaha.

Nego iša san van prićat kako san Rozgu jebava. A ka šta cili svit zna ona van oda sa onin malin od Huljiča, a bog te jeba jedanput Biber i ja išli lovit ribe na udicu kad prolazi taj mali kraj nas kaže meni Biber Kane bogati nu uteka nan crv sa udice ahahahahahahaha eto toliko je gadan.

I ništa, došli mi u Vanille a odma mi skoćija tlak vidin tamo za stolon di ja iman pretplatu stoji neki mulac, sve pićke oko njega. Dolazin ja do njega, a vidija gazda koja je ura kaže Kane nemoj molin te to je mali od Bil Gejsa, ne znan ja koliko vi pratite vjesti, to van je onaj najbogatiji ćovik na svitu šta je izmislija kompjuter. Kažen ja jeli bogati, otiša odma tamo do njega, kažen ja ajmo momak diži se. Kaže on neču, ti jarca znan ja da ćovik nije odavde, ali nema toga ko ne zna da se Kani smi reč neču samo kad te pitan oš još jednu plesku. Taman ja krenija da ču to rješit po kratkon postupku kad ti benti boga vidin onaj mulac u kolicima. A štaš tuč invalida, nisan ja takav ćovik, zaprićali se mi nešto onda, a ne bi ni to smija govorit ali dogodine izlazi najbrži kopjuter na svitu zvat če se Kanina bendžola ali samo na egleski ahahahahahahahaha.

Ma dobro, ispa momak skroz dobar pustija bi ga ja da sidi, ali nije to obićan stol. Kad dodžemo ja Biber i Tudžman benti jarca boca Jacka nan traje ka zidaru piva ahahahahahaha to svako dvi minute neko mora ič narućivat. I onda ja sredija sa gazdon, lipo nan on u stol protra jednu cjev i boca uvik puna. Ti jarca bija jedanput Grdovič svira pokazali mu mi tu našu bocu on me prozva Kane Isus ahahahahahahahaha.

I ništa, loćemo mi tako, ajme a nisan van reka, tu većer bila noč Vještica, a Biber se obuka u rezervar od goriva ahahahahahahahaha šeta po cilom kafiču sa gumon i govorija ljudima da ga triba natankat ahahahahaha. Ti jarca, nije dva kruga napravija evo ti ga dolazi pijan ka šlapa kaže on meni Kane bogati šta je dobra ova Rozga to ni ti ne bi moga jebat. Kažen ja nebi kad iman pravilo da nikad ne jeben dva puta istu ahahahahahahaha a ćuja to ovaj sin od Bil Gejsa kaže on meni da če mi dat sto iljada dolara ako okrenen Rozgu.

A neču vas ja lagat ljudi, Rozga je prava ženska i od Boga i od vire, neče van ta momka varat. Kad sitin se ja da san vidija mali Jozo od pokojne Marije se obuka u strašilo. Kažen ja njemu evo ti iljadu kuna ako popiješ ovo viskija šta ima u boci, ti jarca a boca spojena na cisternu onesvistija se nakon dvi minute. Odvuka ga ja u wc, uzeja mu masku od strašila i otiša do Rozge. Udren ja nju po ramenu, a kaže ona Ivane moj pa jesmo se dogovorili da čemo se maskirat večeras ahahahahahahahaha mislila da san ja ona rugoba od momka jon. Kažen ja nu ostala mi maska doma amo po nju. Nismo ni ušli bacin je ja na krevet, aj ča okrenen je dva puta, a mala se dere Ivane Ivane di si ovo naućija, di si ono naućija ahahahahahaha. I ništa kad smo zgotovili nakon tri ure zaspala ona ka top, ja lipo slika sa mobitelon odnija sinu od Bil Gejsa i evo me sad sa sto iljada dolara mislin se oču li kupit zlatne felge ili zlatni auspuv za benđolu ahahahahahahahaha.

Razveseli nas klikom:

0 comments