Zbog Masterchef skandala čak 4% božićnih ručkova nije završilo raspravom o ustašama i partizanima

Umalo je oboren i rekord iz davne 1981. godine kada je 8% hrvatskih porodica tokom čitavog ručka pričalo isključivo o južini.

Prijateljica autora ovog članka je jednom izjavila kako joj je ovaj čovjek seksi

HRVATSKA – ”Sve najbolje” i ”ma sve vam je to namješteno” dvije su rečenice koje su se danas na desetke puta mogle čuti u svakom domu u Lijepoj našoj. Povod ovoj nesvakidašnjoj pojavi je neviđen skandal u režiji Nove TV i Federalne televizije BIH koje su emitirale dvije epizode megapopularnog kulinarskog showa Masterchef s različitim završetcima.

Iako će činjenica da se riječi ”megapopularno” i ”kulinarski show” uopće mogu naći jedna do druge ostati vječni misterij za autora ovih redaka, Masterchef je ipak jedan od najgledanijih televizijskih uradaka u Hrvata te stoga ne čudi što je prosječna obitelj božićni ručak umjesto molitvom započinjala raspravom o televizijskim namještaljkama.

Budući da je općepoznato kako Hrvati ne vole teorije zavjere u početku je većina građana tek nevoljko komentirala kako se jamačno radi o nekoj pogrešci. No, do podneva se čitava stvar omakla kontroli, a ulje na vatru dodala je i Nova TV koja iz nekog razloga nije emitirala izvanredne vijesti s objašnjenjem najveće enigme na ovim prostorima još otkad je Minea postala poznata.

”Situacija je bila užasna. Sjeli smo za ručak i onda je moj otac rekao ”ma sve vam je to namješteno”. Nije nam preostalo ništa drugo nego da se složimo. Užas! Nitko nije proturječio i jednostavno nije bilo šanse da se priča dovede do svog prirodnog i logičnog završetka – rasprave o ustašama i partizanima. Grozota jedna, najgori Božić ikad” prepričava nam 18-godišnji Mario iz Krvavice koji nagovara roditelje da sutra naprave Božićni ručak 2 gdje više ništa neće prepuštati slučaju te će odmah na početku spomenuti zdravstveni odgoj. ”To bi nas kroz 10 do 15 sekundi trebalo odvesti do ustaša i partizana” procjenjuje ovaj mladić.

Da slučaj iz Krvavice nije iznimka potvrđuju i stotine mailova koji nam svakog sata pristižu u redakciju. Prema trenutnom stanju, čak 4% hrvatskih obitelji tokom božićnog ručka nije pričalo o ”crvenima i crnima” što je za 1,2% više od neslavnog rekorda iz 1981. godine kada je nesnosna južina nagnala Hrvate na njihovu drugu omiljenu temu u povijesti – razgovor o vremenu.

Inače, kako nam javlja naš izvor s Nove TV, pobjednik Masterchefa ipak je Nikola Lesar koji bi zbog poznatog prezimena mogao oboriti rekord Rafaela Dropulića – Rafe čije je ime palo u zaborav nevjerojatnu 21 minutu nakon pobjede u reality showu.

Razveseli nas klikom:

0 comments