Liječnici se bore za život mladića koji je pogledao novi spot Lidije Bačić bez da ga je stavio na “mute”

Splitski liječnici još uvijek se bore za život mladića koji je hospitaliziran kasno sinoć nakon što je pogledao spot nove pjesme Lidije Bačić „Adio“ bez da je prethodno pjesmu stavio na mute.

Doznajemo, riječ je o dvadesetrogodišnjem Luki Dalbelu, mladiću kojeg prijatelji opisuju kao dobrog mladića i ljubitelja adrenalina koji je bio iskusan u ovakvim stvarima. Ipak, pjesma „Adio“ bila je previše za njega, a brojni prijatelji koji satima stoje ispred bolnice se nadaju da ovo ipak neće biti adio.

„Što da vam kažem, u šoku sam. Luku znam od osnovne škole, uvijek je volio šetati po rubu, volio je taj napad adrenalina. Uvijek je mlađima govorio da se paze takvih stvari, ali sam je bio prilično iskusan pa me ovo malo iznenadilo“, prepričava utučeni prijatelj Frane.

„Ma on van je uvik bija takav, radija je ono šta se niko normalan nebi usudija. Sićan se da je jedanput od puta pročita tri kolumne Hrvoja Šalkovića. Svako normalan bi umra od te količine ljigavosti i netalentiranosti, Luka se samo nasmija“, nastavlja Frane, a ostali potvrđuju njegovu priču.

Svi se slažu kako je riječ o iskusnom mladiću, a rado se sjećaju događaja kada jedini u dvorani za vrijeme koncerta Massima Savića nije zaspao od dosade. „Jednostavno je uvijek bio jači, da kažem otporniji. Ipak, ovoga puta se precijenio“

Mladića je, podsjetimo, pronašla majka, a osim pjesme „Adio“ bila je upaljena i playlista sa pjesmama Whiskey, Vozačka dozvola, kao i nekim uspješnicama Mladena Grdovića, pa neki sumnjaju kako je riječ o pokušaju samoubojstva.

Hajde, ako već nisi lajkaj nas. Podrži nas lajkom na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments