Starica(72) doživjela živčani slom nakon što je shvatila da je prespavala epizodu svoje omiljene turske telenovele.

Za sve je kriv muž Rajko.

Gospođa Marica Potkupić iz Grljevca  prevezena je u splitsku bolnicu na psihijatrijski odjel zbog doživljenog živčanog sloma. Živčani slom uzrokovan je jakom nervozom i  bijesom zbog spoznaje da je propustila cijelu epizodu njene omiljene sapunice. Psihijatar Osman Žalić navodi kako u praksi susreće sve više ljudi koji se pojavljuju na psihijatriji zbog istih problema.

slika1Nekoliko sati poslije incidenta Uspijeli smo stupiti u kontakt sa gospođom Maricom. Kroz znoj i suze ispričala nam je kako nije propustila niti jednu epizodu i kako joj je žao što je to baš bila ova epizoda. “Pratim ovu seriju od prve epizode, i nemogu vjerovat’ da sam propustila epizodu kada se Ajla i Đula potuku zbog Arslanovog prstena koji je naslijedio od bake Đahire”  kroz suze se prisjeća Marica.

 “Što sam ja to bogu zgriješila, pa to se samo meni događa, zašto samo mene bog tako kažnjava”

odzvanjalo je uz ostale uzvike koji su se čuli tijekom interviewa u bolesničkoj sobi na odjelu psihijatrije u  splitskoj bolnici. Nakon što nam je do detalja ispričala radnju te okarakterizirala sve likove u seriji otkrila nam je i kako je za njezinu nesreću najviše odgovoran  muž (78) i odgovorno tvrdi da mu to neće oprostiti do kraja života.

 “A onaj moj Rajko, on je kriv za sve ovo, on bi mene svako veče kad god serija počima lipo probudija, a sad ništa. Eee moj Rajko crni Rajko i ti cijeli život nevaljaš i onda nakraju umreš i ne probudiš me na seriju, crni Rajko”  žalosno je vikala gospođa Marica.

Gospođa Marica sada je dobro i željno iščekuje svaku novu epizodu te se nada  da će jednoga dana upoznati glavnog glumca serije.

Razveseli nas klikom:

0 comments