Hrvatski reprezentativci počeli s pripremama opravdanja nakon poraza od Brazila

”Suci u svakom slučaju, moguće i nadmorska visina, teren, a razmišljam o tome da po prvi put poraz opravdam knjoflicom, riječi koja ništa ne znači, ali zvuči nekako kao da bi nam mogla stvarati probleme” u kratkom telefonskom razgovoru rekao nam je Vedran Ćorluka.

RIO DE JANEIRO – Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija uspjela, Igoru Štimcu usprkos, osigurati svoje mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, u petak popodne saznali smo i imena protivnika na koja ćemo trošiti opravdanja u prvom krugu natjecanja.

Najveći nogometni brend svih vremena napokon će upoznati Pelea. poznatog nogometaša iz Brazila kojemu je stara želja da mu Šuker pokloni dres

Ako kojim slučajem ne znate, Hrvatska prvenstvo otvara s domaćinom i jednom od najboljih reprezentacija svijeta – Brazilom.

”Ne mogu vam opisati svoju sreću! U Riju će se temperature penjati i do 37 stupnjeva Celzijevih. Zamislite samo koliku količinu opravdanja možemo izvući iz te jedne činjenice. Pa onda loš teren, domaćinu skloni suci, pritisak s tribina. Čujem da je u to doba godine visoka vjerojatnost za kišu koja će smetati samo mojim igračima. Bez riječi sam, ne mogu dočekati taj poraz protiv Brazila” izjavio je izbornik Kovač koji kaže da bi do 2028. mogao biti gotov s procjenom štete koju je u godinu dana izborničkog mandata reprezentaciji načinio Igor Štimac.

Otvaranjem prvenstva po visokoje temperaturi, kiši i protiv domaćina, logično, zadovoljni su i gotovo svi reprezentativci. „Zbog klizavog terena moji će centri završavati u gol autu“ uvjeren je Dario Srna, dok Alen Halilović nudi nešto drugačiji koncept: „Puna Marakana je odlična stvar jer ću loša dodavanja lako opravdati time da sam impresioniran atmosferom i protivnikom“. Jedini igrač koji opravdanja neće tražiti u protivniku, terenu i tribinama biti će Nikica Jelavić koji je u prilično lakoj situaciji jer već godinama nije odigrao dobru utakmicu pa će samo nastaviti gdje je stao s opravdanjima.

Skupinom je posebno oduševljen Drago Ćosić koji najavljuje da će biti subjektivniji od sudaca u HNL-u. „Uz tristotinjak standardnih pritužbi na suđenje imam i nekoliko stotina novih pritužbi na suđenje, navijanje ali i cjelokupnu organizaciju. Ne sumnjam da će Hrvati biti u veoma lošem hotelu“ kategoričan je Drago Ćosić koji ipak za većinu stvari krivi još uvijek nepoznatog suca.

Razveseli nas klikom:

0 comments