Zagrebački arheolozi Kristinu Ćurković pronašli tokom rutinskog pregleda stvari koje pripadaju desetom stoljeću

Kristina je navodno pronađena između crkvenih stavova o spolnosti i fiskalne politike aktualne vlasti.

Nedaleko od Kristine pronađena je i frizura Dorice Nikolić
Nedaleko od Kristine pronađena je i frizura Dorice Nikolić

DUGO SELO – Nacija može odahnuti! Kristina Ćurković pronađena je živa i relativno zdrava u okolici Zagreba. Nestanak ove aktivistice najpoznatije po tome što nije ružna prijavljen je sinoć oko 21 sat kada je Kristinina sestra primijetila da je 20 minuta nitko ne zasipa imbecilnim primjedbama i stavovima.

”Između 16 i 20 sati Kristina je objavila svojih standardnih 1.200 statusa od UDB-inim djelovanjima, ali oko 20:30 naglo je prestala pisati. Nakon 5 minuta odmah sam počela primati pozive od zabrinutih građana, a kad su me oko 21 sat nazvali iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara i rekli da na njihov status ZA DOM Kristina nije komentirala SPREMNA! KAO LEPTIR SVEHRVATSKI BOGA RODA NARODNOGA SVIREPOM NEPRIJATELJU SUPROTIVA SNAŽNA I KRIST VJERA!, znala sam da joj se nešto dogodilo” – izjavila je za Sprdex Kristinina sestra Martina.

Policija je potragu za najpoznatijom hrvatskom desnom aktivisticom (nakon tvoje ruke) počela rano jutros, a u akciju je bilo uključeno preko 2.000 policajaca i dobrovoljaca.

”Pa nije ovo nestanak djeteta ili maloljetnika da se čeka 48 sati za akciju. Radi se o Kristini Ćurković. Pribojavali smo se najgoreg  – da ju je netko uistinu oteo. Prva 24 sata u takvim situacijama su kritična. Nakon 12 sati izloženosti njenim stavovima normalna osoba već počinje osjećati bol u prednjem čeonom režnju, a dosad nije zabilježen slučaj da je netko preživio 24-satnu izloženost onome što izlazi iz njenih usta” izjavila je glasnogovornica PU Zagrebačke, Mirjana Bačić.

Srećom, tokom poslijepodneva pokazalo se kako su crne slutnje ipak bile preuranjene. Naime, tim zagrebačkih arheologa već desetu subotu katalogizirao je stvari pronađene u podrumu Nadana Vidoševića kad je jedan od njih primijetio nešto čudno.

”Popisivali smo artefakte koje smo datirali u rano deseto stoljeće kad sam naišao na nekakav čudan predmet. Bio je prekriven debelim slojem crne boje i gluposti. Kad smo nakon 2 sata s njega uspjeli poskidati prvi sloj crnila i 200-injak križeva shvatili smo da se radi o Kristini Ćurković. Čim je progovorila bilo je jasno da se radi o najvažnijem arheološkom pronalasku još od Vučedolske golubice. U ovom trenutku još uvijek pokušavamo odrediti točno vrijeme iz kojeg datiraju njeni stavovi, ali oni su toliko tvrdi da standardne metode mjerenja starosti poluraspadom čestica jednostavno ne djeluju” zaključio je Matej Dančić s Instituta za arheologiju.

Razveseli nas klikom:

0 comments