Zbog neizvršavanja kreditnih obaveza MMF za petak najavio deložaciju kompletne Hrvatske

Iz Vlade žale zbog činjenice što je pri zadnjem zaduživanju Linić na poklon dobio šest mjeseci MaxTV-a za jednu kunu mjesečno, a sada će to, zbog deložacije, propasti.

Neplaćanje kreditnih obaveza, kao i potpuna nelikvidnost cijele države, nagnale su MMF na radikalan potez, o čemu je već obaviješena vlada koja bi u svakom trenutku trebala izdati i službeno priopćenje.

Naime, za petak je najavljen prvi pokušaj potpune deložacije cijele države.

Djelatnici maksimirskog stadiona, slaže se MMF, odlični su kandidati da ostanu jedini u Hrvatskoj jer već imaju iskustva u održavanju praznih objekata koje nitko živ ne posjećuje
Djelatnici maksimirskog stadiona, slaže se MMF, odlični su kandidati da ostanu jedini u Hrvatskoj jer već imaju iskustva u održavanju praznih objekata koje nitko živ ne posjećuje

– Poslali smo dvije opemene pred ovrhu, te smo u nekoliko navrata i telefonski kontaktirali hrvatsku Vladu da ih obavijestimo o posljedicama neispunjavanja kreditnih obaveza – govori Marc Rosberg, referent MMF-a zadužen za izvršenje ovrhe nad Hrvatskom.

Rosberg moli Hrvate da se lagano počnu pakiratim, a do petka zapute prema najbližem graničnom prijelazu, te da sa sobom ponesu samo najpotrebnije i najvrednije stvari. Sreća u nesreći je, smatra Rosberg, što su Hrvati zahvaljujući svim dosadašnjim Vladama toliko osiromašili da im i neće ostati puno toga za nositi.

Iz MMF-a još uvijek nisu sigurni što će sa praznom Hrvatskom. Prvo će, kaže  naš izvor, otvoriti sve prozore i vrata, poglavito u državnim uredima i državnim firmama, te napraviti veliki propuh da se cijela država dobro razvjetri i barem djelomično očisti od ustajalog smrada korupcije koju su u ovih dvadeset godina razvili više manje svi hrvatski političari.

Također, mole se Hrvati da za sobom ugase svijetla, a MMF je zatražio od Vlade da pronađe nekoga odgovornog tko će provjeriti jesu li svi otišli i zadnji ugasiti svijetlo za sobom.

Većina Hrvata će krenuti prema Njemačkoj gdje im rodbina već sprema doček. Premijer Milanović najavio je da će svi radnici iz državnih firmi biti smješteni po katoličkim crkvama diljem Njemačke što će im, pretpostavlja se, biti manji šok jer će, baš kao i u državnim uredima, svugdje oko njih biti križevi i Isusove slike, a ni gazde u crkvama, baš kao u svakoj pravoj državnoj firmi, nikada nema iako svi o njemu pričaju.

Dio Hrvata će prema Kanadi, a Rade Šerbedžija zamolio je Angelinu Jolie je li može na svoje imanje udomiti manju grupicu od dva milijuna ljudi mahom iz Dalmatinske zagore i drugih zaostalih krajeva Hrvatske pa se i Afrikanci koji se tamo nađu mogu nekome rugati da jer dolazi iz nerazvijenih krajeva.

Razveseli nas klikom:

0 comments