Lignjun Ivo predvidio da će u susretu Hrvatske i Brazila pobijediti bolji protivnik

Nakon kornjače Cabecao koja je predvidjela pobjedu Brazila i Deve iz Dubaija koja je, za razliku od investitora iz njene zemlje, sklona Hrvatskoj, u popodnevnim satima oglasila se i najpoznatija hrvatska životinja-prorok – lignjun Ivo:
“Pobijedit će onaj koji bude bolji u susretu Hrvatske i Brazila. Bude li bolja Hrvatska onda će pobijediti Hrvatska, a ukoliko bude bolji Brazil mislim da će pobjeda ići Brazilcima. U svakom slučaju, treba vidjeti što želi koja strana i donijeti najbolju odluku” prilično je jasan bio Ivo.

“Hrvatski nogometaši jako su uspješni, ali Brazilci su također jedna uspješna momčad. Bit će to borba dviju jako dobrih momčadi” kao i obično  svoju hrabru prognozu dodatnim argumentima utvrdio je Ivo.

Na kraju je još i proročanski dodao: “Možda i ne bude pobjednika, već je moguće da rezultat bude izjednačen, što je također dobro. Dakle, ja predviđam pobjedu Brazila, pobjedu Hrvatske ili izjednačen rezultat.”

Budući da su rezultati kornjače, deve i lignjuna proturječni, iz FIFA-e je u ranim popodnevnim satima novinskim redakcijama odaslan dopis u kojem stoji da će se pobjednik prve utakmice prvenstva odrediti na nekonvencionalan način – nogometnom utakmicom.

Razveseli nas klikom:

0 comments