NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Čitatelj Dnevno.hr-a pao sa ruba Zemljine ploče!

Nesretnik je, vjeruje se, sada u bezdanu, mjestu bez života, ljudi i atmosfere, dakle nečemu prilično sličnom dalmatinskom mjestu u zimskim mjesecima.

Tragedija kakvu ne pamte ni najstariji danas je pogodila cijelo zadarsko zaleđe! Naime, 54-godišnji Benkovčanin, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, u ranim je popodnevnim satima pao s ruba Zemljine ploče i nestao u bezdanu.

Doznajemo da je riječ o Miroslavu Vrdoljaku, koji je mnogima poznatiji po svom Facebook profilu Duh Ratnika1941., a koji je u komentatorskoj karijeri na svom omiljenom portalu, dnevno.hr-u, posljednjih godina razotkrio preko 100 antihrvatskih teorija zavjere od kojih je svakako najpoznatija ona o štetnosti knjižnica preko kojih svjetski moćnici, takozvani znanstvenici, svojim teorijama i takozvanim znanstvenim dokazima pokušavaju ljude odmaknuti od Boga.

U Benkovcu danas nevjerica. Još nisu poznate sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Miro je, kažu, još jutros bio dobre volje, ali raspoloženje mu je splasnulo kada je upalio televiziju i vidio Zorana Milanovića. Susjedi, koji su željeli ostati anonimni, kažu da je Miro posljednjih dana bio u svađi sa sinom koji, osim što je napunio trideset a još nema ženu, u posljednje vrijeme javno govori kako je čitao u knjigama da Zemlja nije središte svemira.

“Taman sam kuvala ručak kada sam čula galamu. Miro je vikao: “Ma vrtit ćeš se ti oko svoje osi kad te odalamim majmune jedan”, a onda je bijesno izjurio iz kuće. Nakon dva sata sam čula da je pao s ruba Zemljine ploče”, priča nam susjeda.

Pretpostavlja se da je Miro, živčan zbog svađe sa sinom, izgubio kompas te skrenuo prema rubu zemljine ploče, takozvanom srpskom selu, mjestu gdje Zemlja završava, a gdje se lokalnom stanovništvu već generacijama govori da žive Srbi samo kako bi ga se klonili. Vjerojatno je da je Miro odlutao u tom smjeru, zamislio se, te jednostavno kliznuo u bezdan.

Prvi je ovo slučaj pada sa zemljine ploče još otkad je nesretni Josip Garić iz Obrovca, 1799. kod kuće ostavio križ i češnjak te tako nezaštićen naletio na vampire od kojih se pokušao spasiti skokom u bezdan.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments