Hakeri objavili fotografije odjevene Nives Celzijus

Nakon što je svijet potresao najnoviji hakerski skandal, duhovito nazvan The fappening, vjerojatno nema svjetske zvijezde koja ne strahuje da će i njihova golišava fotografija stići na megdan internet drkadžijama. Jennifer Lawrence, Avril Lavigne, Rihanna samo su neke od žrtava nepoznatog hakera, a iako se u početku strahovalo od najgoreg, u kasnim popodnevnim satima ipak je potvrđeno kako je informacija o golišavim fotografijama Sarah Jessice Parker lažna.

A nakon svjetskih zvijezda na red su došle domaće. Odnosno, kako to obično biva, u red su se ugurale odaslavši na adrese portala na stotine vlastitih golišavih fotografija s navodno izgubljenih mobitela. I baš dok su urednici portala dovršavali naslove koji započinju s riječi ŠOKANTNO, planove im je pomrsila vijest kako se najpoznatija hrvatska starleta Nives Celzijus našla pred najvećom sramotom karijere. Većom i od udaje za Dina Drpića.

Naime, nekoliko domaćih portala danas je objavilo hakerske fotografije na kojoj je Nives Celzijus u potpunosti odjevena!

Iako je pjevačica isprva demantirala da takve slike postoje, kasnije je priznala da su slike autentične. „Bilo je to prije nekoliko godina, bila sam u jednom društvu i malo se popilo. Inače nisam takva, ali bilo mi je hladno. Prijateljica mi je posudila šatorsko krilo kojim sam prekrila dio grudi, jedan od prijatelja me pitao kad sam se zaredila za časnu sestru i izvadio fotoaparat…“, priznala je dobitnica Kiklopa koja s pravom strahuje da bi je ovaj nepromišljeni čin mogao stajati karijere, a štetu će, kako neslužbeno doznajemo, pokušati sanirati objavljivanjem nove knjige u kojoj neće moći dokazati autorstvo nad nijednom rečenicom.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments