Engleski znanstvenici na pragu otkrića razlike među HSP-ovima

Tim uglednih znanstvenika sa engleskog Oxforda na pragu je otkrića koji bi mogao objasniti povijest nastanka HSP-ova, te na taj način ponuditi šablonu po kojoj bi se moglo ustanoviti kako će se u budućnosti granati HSP-ovi.

“Osim diobe običnih stanica, mitoze, te diobe spolnih stanica, mejoze, općepoznatih u biologiji, malo je poznata dioba HSP-ova, takozvana desnoza, jer je već ranije ustanovljeno da je jedina konstantna činjenica da je svaki sljedeći HSP desniji od onog predhodnog” govori nam John Mathew, pročelnik oksforsdske katedre za diobu stranaka, te ujedno i vođa ovog istraživanja.

HSP-ovi su, po oxforddskom riječniku, stranke u Hrvatskoj koje se, unatoč sve manjem broju sljedbenika, sve više granaju mimo svih zakona politike i sociologije. Broj HSP-ova varira, a pretpostavlja se da ih u Hrvatskoj trenutno djeluje dvadesetak, iako je ta brojka krajnje fleksibilna jer je lako moguće da u trenutku dok ovo čitate propada jedan, a osnivaju se nova tri HSP-a.

Još je jedan problem, prema znanstvenicima, prisutan kada se priča o budućnosti granjanja ove stranke: “Hrvatski jezik iznimno je siromašan. Tako da će se, ukoliko se nastavi dijeljenje stranke ovim tempom, kroz pedeset godina istrošiti fond domoljubnih riječi i značajnih godina i istaknutih osoba pa će se pojaviti problem naziva budućih HSP-ova. Tu u prvom redu mislimo na činjenicu da su riječi kao što su Ante Starčević, Eugen Kvaternik, 1861., 1991., čista, autohtona, itd. već istrošene, a jasno je, da se ne mogu dovijeka izmišljati nove godine i imena. Jeda od teorija je da će se u budućnosti krenuti sa značajnim datumima, tako da se, prema procjenama, osnivanje HSP-a 10.04. očekuje početkom 2016. godine.”


“To su sve laži i obmane englesko masonsko antihrvatske kadaverske stoke. Englezi su titovim četnicima izručili hrvate na blajburgu.” Tako glasi odgovor koji smo dobili od HSP-a, ali, nažalost, još nismo ustanovili o kojem je HSP-u riječ.
Ukoliko ovo istraživanje prođe prema planovima, isti tim istraživača već bi početkom sljedeće godine trebao krenuti sa istraživanjem čiji bi krajnji cilj bio pronalazak razlike između Prljavog kazališta i Parnog valjka.

Razveseli nas klikom:

0 comments