EKSKLUZIVNA ispovijest Jacquesovih tajica: “Pritisak je bio neizdrživ”

Slučaj „Tajice“ danas je poput bombe odjeknuo hrvatskim medijskim prostorom. Naime, na snimanju megadosadnog showa The Voice došlo je do sukoba između Jacquesa Houdeka i kostimografkinje Nataše Svekler oko toga je li primjereno da Jacques u emisiji nosi hlače koje izgledaju kao tajice.

I dok javnost tek treba saznati koja vrsta hlača na Jacquesu ne izgleda kao tajice, mediji su tokom dana otkrili čitav niz zanimljivih detalja o sukobu između poznatog pjevača i kostimografkinje.

Prema nekim izvorima, u određenom trenutku Jacques se Nataši toliko približio da je ova ostala zarobljena u njegovu gravitacijskom polju, dok drugi mediji izvještavaju kako je čitava stvar kulminirala verbalnim okršajem u kojem se kostimografkinja požalila da joj je dovoljno teško što od Indire mora napraviti ženu, a ne još da njega čini mršavim.

Nažalost, okršaj neće biti prikazan u večerašnjoj epizodi The Voicea zbog politike showa da se ništa zanimljivo ni slučajno ne smije prikazati gledateljima.

I baš kad se mislilo kako će afera “Tajice”, poput fora Tonyja Cetinskog, zabaviti rijetke i ograničene, u redakciju Sprdexa javile su se najtraženije hrvatske tajice sa svojom potresnom pričom.

– Počele smo kao obične hlače, a nakon što se Jacques dva puta digao sa stolca u nama je bilo toliko vode da su iz Gunje počele bježati životinje. Stisnule smo se čvrsto, a kad je ponovno sjeo prešale smo se u tajice. Onda je Tony Cetinski počeo valjati fore, a Ivan Dečak glumiti da zna nešto o glazbi. Znale smo da će je čitav show ostao samo na nama. Pritisak je bio neizdrživ – izjavile su tajice čiju detaljnu ispovijest možete pročitati u sutrašnjem broju Storyja uz ekskluzivne snimke proslave deset tisućite minute veze Tonyja i Dubravke.

Razveseli nas klikom:

0 comments