Pronađen Hrvat kojeg nije sram kad se rukometne reprezentativce zove “kauboji”

Hrvatska muška rukometna reprezentacija pobjedom protiv Makedonije osigurala je prvo mjesto u skupini te prolazak u drugu fazu natjecanja u koju, logično, 16 reprezentacija prenosi dva boda, četiri po četvrt boda, a dvije reprezentacije bodove u vrijednosti trećeg korijena postignutih golova minus pogođene vratnice. I dok se čelni ljudi sporta koji se prati u čak devet zemalja pravilima natjecanja trude taj broj smanjiti na pet, u Hrvatskoj, kao i svake godine, počinje rukometna euforija u kojoj stotine tisuća navijača pred televizorom bodri reprezentativce, hrabro riskirajući zdravlje zbog izloženosti Tele2 reklamama.

Jedan od njih je i 32-godišnji Srećko Bošković, vodoinstalater iz Zagreba koji rukomet prati već punih osam godina. Za sebe će reći da je jedan od najvatrenijih navijača reprezentacije, ali povijest će ga upamtiti kao prvog čovjeka kojeg, pri punoj svijesti i u trijeznom stanju, ne obuzme osjećaj neugode kad sportski komentator reprezentativce nazove “kaubojima”.

Srećko je, kako kaže, prve znakove nenormalnosti primijetio još ljetos kada je bez težih posljedica preživio petominutnu izloženost pošalicama Davora Dretara Drele, a da s njim nešto ozbiljno nije u redu shvatio je kad tokom gledanja Tonyja Cetinskog u The Voiceu nijednom nije pokušao razbiti televizor daljinskim.

– Osjećao sam da sa mnom nešto nije u redu, ali znate kako je to. Prve simptome uvijek ignorirate, govorite sebi da vam nije ništa i odgađate odlazak liječniku – samo nam je kratko izjavio nesretni Srećko koji nije slušao signale koje mu tijelo šalje te sada ostaje mrtav hladan i na najveće gadarije poput nazivanja reprezentativaca “kaubojima” ili Giuliana duhovitim.

Razveseli nas klikom:

0 comments