NEVJEROJATAN GAF Djevojka prvo ovogodišnje kupanje nije popratila slikom na Facebooku

Priča za rubriku vjerovali ili ne dolazi nam iz Makarske gdje, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, stanovita Josipa Pamić sliku sa prvog ovogodišnjeg kupanja nije stavila ni na jednu društvenu mrežu. Josipine prijateljice zgrožene su ovim činom iako, kažu, sada kada pogledaju unazad čini im se da se ova u posljednje vrijeme čudno ponašala.

„Meni su stvari postale sumnjive prije desetak dana kada je na sliku na instagramu stavila hashtag #nofilter i objavila sliku bez da je zaista provukla kroz filtere. Mislila sam, hellou, da se to samo tako napiše, pa nitko nije lud da stavlja sliku bez filtera“, sjeća se prijateljica Marica.

Na priču se nadovezala Lovorka, još jedna prijateljica, ispričavši kako ova već neko vrijeme ima čudne navike. „Nekidan sam je uhvatila kako na kompjuteru čita članak o politici. Kad je vidjela da sam vidjela da ne čita o Severininom novom momku nego o nekakvom rastu BMW,BNP,BDP—a, ne sjećam se, uoopće joj nije bilo neugodno. Štoviše, prokomentirala je kako su te stvari bitne za budućnost svih nas“, zgrožena je dvadesetrogodišnja Lovorka koja se boji da Josipino ponašanja nije normalno.

„Što je sljedeće, upast će nam vlasnik nekog BMW-a, a ona se neće praviti da nam je zanimljiv“, pita se Lovorka.

U najvećem šoku bila je Nevena, prijateljica koja je s aktericom ovog događaja bila na plaži i koja je, na kraju krajeva, cijelu priču ispričala medijima da se zna da ima i takvih ljudi.

„Još sam u šoku, evo vidite kako mi zvone narukvice na ruci“, pokazuje nam Nevena drhtavu ruku na kojoj klapa tridesetak narukvica ukupne prodajne vrijednosti od desetak kuna.

„No, moram priznati da je sve bilo u redu. Išle smo se okupati, prvo je ona mene pola sata slikavala pa smo zajedno birale sliku koju ću staviti na društvene mreže. Onda sam ja nju slikavala. Nakon otprilike stotinjak slika rekla je da je dosta. Pomislila sam da nešto nije u redu, pa to je jednostavno premalo slika da se pronađe ona prava profilna. Rekla sam joj da mi se nigdje ne žuri, da ću opaliti još petstotinjak fotografija, ali se ona opravdala da je gladna i da mora na ručak. Pet sati kasnije njene slike s plaže još uvijek nema ni na jednoj društvenoj mreži“, priču dovršava još uvijek šokirana Nevena.

Do akterice ovog tragi(komi)čnog događaja još uvijek nismo došli, a prijateljice se s njom nisu čule cijelo popodne što je također prilično čudno.

“Haha, možda čita neku knjigu” u šali je dobacila Lovorka, a ostale su kroz smijeh komentirale kako se s takvim stvarima ne treba ni šaliti.

Razveseli nas klikom:

0 comments