Na sinoćnjem pokazivanju gaćica u Pitomači Jelena Rozga otpjevala i dvije pjesme

PITOMAČA – Kao da im nije dovoljna kazna što su se rodili tu gdje su se rodili, nesretnu mladost iz Pitomače sinoć je zatekla još jedna nevolja. Sve je počelo kada je gradonačelnik Dorijan Barić odlučio obilježiti nevjerojatnih 6 mjeseci bez kaznene prijave velikom pučkom veselicom.

”Za nas HDZ-ovce to je uistinu velika stvar. Želio bih zahvaliti svima. Čistačici Mariji što nije otvarala onaj kufer koji mi je preko vikenda ostao na stolu, dogradonačelniku Ivanu što je znao kad treba pogledati u drugom smjeru, mojoj ženi Silviji što je prepisala imovinu, fra Josipu što je istražiteljima potvrdio da je zemlja na kojoj mi je vinograd zapravo crkvena. Ovo je pobjeda svih nas i potvrda da je Pitomača dobro odabrala ” rekao je Barić.

Organizacijom velike pučke fešte najzadovoljniji su bili umirovljenici, ali i svih petero mladih koji su nakon završetka školovanja ostali u Pitomači.

”Eto, došla je zima pa sam po običaju planirao razmišljati o samoubojstvu. Baš me ugodno iznenadilo kad sam čuo da će u Pitomači po prvi puta nastupiti i Jelena Rozga. Često sam gledao njeno pokazivanje gaćica na raznim portalima, a ima i na youtubeu dosta snimki iz raznih kutova. Kupio sam kartu za koncert, čak sam pozvao i neke prijatelje iz Zaboka da dođu” kaže 23-godišnji Ivan koji je za kartu izdvojio 80 kuna, a dao je i dodatnih 40 za kupnju srebrnog kaleža lokalnom župniku koji je razvio alergiju na zlato.

No, umjesto provoda života uslijedilo je jedno od najvećih razočaranja u njegovom mladom životu:

”Prije svega, minica koju je obukla bila je dulja od dlačica koje su joj ostale nakon depilacije, a činilo mi se i da je nosila najlonke. Odmah sam povikao: ”Sredovječna gospođo, samostan je u drugom smjeru”, a onda sam shvatio da je to zapravo Rozga. Ali to je bio samo početak. Kad se popela na pozornicu uzela je nekakvu spravu, mislio sam da je možda dildo pa će simulirati seks kao Miley Cyrus ili druge zabavljačice koje znaju zbog čega su na pozornici, no ona je odjednom počela ispuštati zvukove. Bilo je strašno, neki su padali po podu, drugi bježali, otac mi se počeo prisjećati rata…” kaže Ivan.

Iako izjave svjedoka još uvijek pristižu, čini se izvjesnim kako je Rozga na sinoćnjem pokazivanju gaćica otpjevala čak dvije pjesme. Kasnije se navodno pravdala kako joj biološki sat otkucava te da mora paziti na jajnike. Gaćice će, navodno, i dalje pokazivati po zimskom režimu – po 45 minuta s desetominutnim pauzama tokom kojih će pjevati.

Razveseli nas klikom:

0 comments