Plenković u strahu: Ako padne Todorić možda ja budem morao upravljati državom

Nešto iza 20 sati u Banskim dvorima završen je jedan od najnapetijih sastanaka u povijesti moderne Hrvatske. Kako ekskluzivno saznajemo, iza zatvorenih vrata više od 5 sati raspravljalo se hoće li se za večeru naručiti bečki ili samoborski, da bi nakon rovovske bitke koalicijskih partnera ipak bila donesena prva konkretna odluka Vlade Mosta i HDZ-a.

– Bit će samoborski – uzviknuo je premijer Plenković koji je na sastanku prihvatio i prijedlog Mosta da se osnuje dvadesetoročlano Povjerenstvo za suočavanje s gladnim očima.

No, dobru atmosferu zbog povijesne odluke reformske Vlade poremetila je vijest kako su Ivici Todoriću blokirani svi računi te će najpoznatiji hrvatski poduzetnik vrlo vjerojatno morati odstupiti s čelne pozicije koncerna Agrokor.

Smjena se očekuje već u ponedjeljak čime će biti okončana najduža kontinuirana vladavina u modernim demokracijama. Vijest je posebno teško primio premijer Plenković koji je, javljaju naši izvori, još uvijek u stanju teškog šoka.

– Imam talasemiju, imam talasemiju! – navodno je vikao premijer koji je dodao da bi se, da je u životu želio nešto raditi, upisao na tečaj lončarstva, a ne u HDZ.

– Ako padne Ivica, možda ja budem morao upravljati državom – konačno je priznao Plenković koji sada zabrinutoj javnosti mora objasniti kako će propast Agrokora uništiti hrvatske gospodarstvenike kojima je Konzum zadnji račun platio 1992.

Satirične vijesti o Agrokoru čitajte samo na Sprdexu.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: