Antonio Alvarez najavio otkaze u Agrokoru i koncert na Zrću

– Kako to mislite što nije bilo u redu s prva dva? – šokiran prvim pitanjem hrvatskih novinara na današnjoj press konferenciji bio je Antonio Alvarez Treći, novi čelni čovjek koncerna Agrokor, latino pjevač i negativac iz svake meksičke sapunice.

Filipinac s britanskom adresom na konferenciji u Ciboninom tornju potvrdio je kako zajedno s timom stručnjaka preuzima posrnuli koncern, a najzanimljivi dio kratkog obraćanja javnosti bila su novinarska pitanja.

– Zadnji put kad je nacionalna televizija prenosila presicu čovjeka koji ne zna hrvatski postao nam je premijer, imate li takvih ambicija? – zbunio je Alvareza Trećeg pitanjem novinar jednog dnevnog lista koji je u međuvremenu propao.

No, smeđi Orešković, kako su ga mediji prozvali, brzo se snašao te rekao kako za Agrokor ima neke šanse da se spasi za razliku od Hrvatske.

Nakon predstavljanja stručnog tima, Alvarez je najavio i svoje prve poteze nakon preuzimanja najveće hrvatske tvrtke:

– Još uvijek je prerano govoriti o konkretnim potezima, ali u ovom trenutku mogu najaviti dvije stvari: 5 tisuća otkaza i koncert na Zrću – kazao je Filipinac koji je nakon konferencije zahvalio publici, poručio kako je Zagreb najbolji grad u kojem je gostovao te je čak tri puta izlazio na bis.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: