Olujni tornado u Zagrebu, Savka Dabčević Kučar se vrti u grobu

Nekoliko trenutaka nakon što je objavljeno da HDZ ide u koaliciju s HNS-om nad sjevernim dijelom Zagreba počeo se osjećati vjetar koji je jačao iz trenutka u trenutak.

Iako se prvo mislilo da vjetar nastaje zbog brzine kojom Radimir Čačić mijenja stranu, uskoro je bilo jasno da se radi o nečemu puno ozbiljnijem. Naime, Savka Dabčević Kučar, osnivačica HNS-a i jedna od ključnih osoba Hrvatskog proljeća, počela se vrtjeti u grobu očajna što joj rade od stranke.

“Sve je bilo jasno kad je Vrdoljak nazvao Savka Dapčević Kurac, tada je bilo očito što misli o njoj i njenoj politici. No večeras je nastala prava oluja”, govori jedan lovac na oluje koji se zatekao u blizini.

U jednom trenutku činilo se da će tornado krenuti prema Zagrebu, a što bi moglo prouzrokovati brojne žrtve. No, na kraju je tornado zaustavljen nakon što ga se okružilo debelim obrazima HDZ-ovaca kojima će sad HNS, kojeg profesionalno mrze već 25 godina, biti draži od Hasanbegovića i Pavelića skupa.

“Samo su ga okružili debelim obrazima koje ništa ne može taknuti. I onda je propao sam od sebe, kao što sve drugo propadne kad je više HDZ-ovaca u blizini”, priča naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments