Mladić priznao da ne zna što znače kineska slova koja je tetovirao

Za sljedeću tetovažu se stoga prebacuje na glagoljicu.

Ima i gorih stvari od loše tetovaže. Dobra tetovaža. Germanova djevojka stvarno ovako izgleda

DELNICE – Jurica Perković (28) iz Delnica najzad je, nakon deset godina, prijateljima priznao da ne zna šta znače kineska slova tetovirana na njegovoj lopatici. Jurica je sa 18 godina odlučio tetovirati 狗屎人, kako danas priznaje ”jer mu se svidio oblik, izgledalo je moćno, a i čovjek koji me tetovirao je rekao da je nabavio samo slova koja znače nešto dobro”. Iako, začudo, dok se tetovirao nije bio pijan, sutradan ga je ipak bilo sram pa je prijateljima tvrdio da je to ime njegove djevojke, Zorice, na kineskom. Nakon prekida, Jurica je prijateljima promijenio ploču pričom da tetovirani kineski znakovi zapravo predstavljaju njegovu majku i ljubav prema domovini.

Da kineski znakovi ne znače ime njegove djevojke prvi je primijetio Juričin prijatelj Germano koji tokom tradicionalnog subotnjeg kidanja majica i skidanja do gola u lokalnom narodnjačkom klubu uočio tetovažu “Zora” na, ne sjeća se dobro, lijevom ili desnom bicepsu.

”Nema nikakvog smisla da tetovira na hrvatskom i na kineskom istu stvar” – u maniri detektiva Scotland Yarda koji je, u najmanju ruku, razotkrio identitet Jacka Trbosjeka zadovoljno prepričava Germano.

Kasnije je Jura ”Zora” preimenovao u ”Lora” tvrdeći da je to oduvijek pisalo i kako mu je tetovaža podsjetnik na služenje vojnog roka u splitskoj vojarni Lora, no to ipak nije tema ove priče.

Iako je Jurica tetovirao cijeli niz pomodnih tetovaža kao što su raspelo, tekst Only God can judge me i kralj Stjepan Držislav koji mačem i šahovnicom na štitu siječe glavu troglavom zmaju s petokrakom na svakoj glavi, upravo su kineski znakovi ono što već godinama golica maštu delničkim srednjoškolkama koje se nadaju da se među nepoznatim slovima možda krije baš njihovo ime.

No, stizati će suza suzu ove subote jer je Jurica konačno odlučio priznati da ne zna što tetovirana slova točno znače. Pritisak je, navodno, bio prevelik kažu poznavatelji delničke tattoo scene. Jurica je prije nepunih mjesec dana kupio novo auto i stavio mu kulerske felge. Ionako velika, popularnost mu je porasla za dodatnih 62%. Tek punoljetni dječaci su počeli tetovirati njegove znakove, odustaju od faksa i inzistiraju na odlasku na vojni rok u Loru.

Bilo je to previše za Juricu, nije ga tako odgojila majka čije je ime možda tetovirao.

Razveseli nas klikom:

0 comments