Hrvatica Ivana se plastičnim operacijama pretvara u Darka Milinovića

Nalikovati Angelini Jolie je tako mainstream. Ivana se nada postati predvodnicom plastičnog Novog vala.

BOBODOL – Opsjednutost filmskim zvijezdama i pjevačima odavno je poznata pojava među mladim ljudima. Ipak, opsjednutost političarima, osim kad nije riječ o pozivanju na rat sa najbližim susjedom, relativno je nova pojava na Balkanu. Ivana iz Bobodola kraj Knina svojom je opsjednutošću otišla korak dalje te je odlučila da plastičnim operacijama poprimi izgled bivšeg ministra Darka Milinovića. I sama kaže da je već od prije 50 posto sličila na Darka i da su druge cure uvijek bile ljubomorne. Ivana ne želi otkriti koje je sve zahvate vršila, ali, kaže, bit će ih još.

No, ova mlada žena ne planira se zaustaviti samo na fizičkim korekcijama već bivšem ministru želi nalikovati i intelektualno:

”Moram priznati da je taj dio posla bio teži nego što sam očekivala. Iako sam gradivo naučeno u osnovnoj školi već i sama počela zaboravljati, gradivo iz srednje škole još uvijek mi je relativno svježe. Do sada sam uspjela zaboraviti gotovo sve padeže, o medicini se obrazujem iz Biblije, povijest učim iz Sedlarovih filmova, ali ne, ne bih rekla kako sam došla do ministrove razine” – iskrena je Ivana.

Bilo kako bilo, Ivani želimo sreću. Moglo je biti i gore, barem ne sliči na Bajsa.

Iako je Ivana obavila preko 50 plastičnih operacija, znakovi feminiziranosti još uvijek su jako izraženi

Razveseli nas klikom:

0 comments