Priobratijo ateista

A boga mu draga šta je vruče vamo u Splitu. Zaspa mi čača jućer na kauću išla mater sist posli njega skoro se utopila ahahahahahahaha a ispod kauća lokva povuka parket vodu kaže ona najgore jon šta ne zna kako če sad usisavat.

A čača neda da kupimo klimu jer ga uvati reuma, a taman taj dan doli susid kupija klimu. Ti jarca ona industrijska može po Splita oladit. A taj susid đubre teško, rekla je meni mater kad je bija oni popis ljudi u državi sakrila se ona iza vrata rekli i on i žena mu da su ateisti. Moj sinko, a cili život žive ispod nas nemoš ti to više znat ko je đubre ko ćovik koliko jih se uvuklo među nas.

I ništa, otiša ja doli u radnju uzeja kutiju sa alaton. Čača lega na kauč odmorit posli ručka a ja mu metija cjev od auspuha u gače i stavija isprid usta. Ti jarca kad je prdnija onesvistija se u dvaest sekundi, izašla mater iz kužine bez gas maske skoro je srce strefilo kaže ona šta je ovako ćist zrak posli ručka umra mi je muž poćela plakat ahahahahahaha.

Otiša ja u susida reka da skupljamo po sto kuna za crkvu. E nu biče mi nije da, a đavla skupljamo nego iša ja vidit di je klimu stavija. Otiša lipo doma, uzeja alat i udri bušit! Izbušija lipo rupu iza kauča, stavija usisavač ti jarca kad je to krenilo ladit. Ma nije prošlo po ure u kuči lipo 25 stupnjeva guštamo mi ka prasci. Diga se čača navečer, kaže Kane bogati koliko san ja spava ali je prošlo lito ahahahahahahahaha. Kažen mu ja, ma rekli su na televiziji da su neki plinovi došli biče oni oladili kuču ahahahahahaha.

Kad benti jarca nije prošlo 5 dana dolazi susid u mene cili oznojan. Da mu klima ništa ne valja, da je zva deset majstora niko ne zna šta je. Moli on mene, Kane care nema boljeg mehanićara na svitu spasi me žena mi slabo srce ima ubit če je ova vručina evo jon slabo več deset dana kaže doktor pod hitno u klimu triba. Kupija ja najaću koja je bila ali đava je odnija ništa ne ladi. A šta če đubre u boga ne viruje nije ni zaslužilo nego umrit, kažen ja ajde pomoč ču ti plati dvi iljade eura. Odma ovaj izvadija kaže šta ču bez nje kakav mi je to život.

A ima takvi papućara sinko moj šta bez žene ni prdnit nemogu, otiša ja doli vidit šta je sa klimon. Rastavija ja klimu, uzeja djelova šta mi triba za radnju sastavija opet i kažen ja njemu neka samo pojaća do kraja i sve če bit dobro. Otiša doma, smanjija malo usisavać, dolazi susid posli cili sritan da mu je odma žena malo živnila donija mi wiskija. Otvaran ja kad ono balantajn. Ma kad nisan odma i njega i ženu pištoljen upuca, jedva me mater zaustavila zamislite vi sinko moj kakve provokacije da balantajn ne bi pasu da da se popiša u to a kamoli popija.

Odma ja pojaća usisavać, dolazi on za dva dana da su  zvali iz hepa da je potrošija struje ka cilu prošlu godinu ahahahahaha da če mu umrit žena da nema za platit. Kane spasi me moli on kažen ja oču ako odeš u don Jakova na ispovid. Otiša on odma sutra kaže meni don Jakov da mu se mali drogira da su sve pare spićkali da ga spase, a u mene uvik bilo meko srce to san od matere pokupija, smanjija ja usisavać eno i on i žena svaki dan na misu idu sad. Reka mi je don Jakov da nema Bogu draže nego kad ateista priobratiš, koji san ja dobroćinitelj, spasija mu ženu vamo i njega na onom svitu.

Razveseli nas klikom:

0 comments