Pija CEDEVITU

A ljudi moji koja nesriča me zadesila nečete virovat. A znate vi da san ja zdrav ka dren pravi Hrvat nikad nije bolestan čača mi nije u bolnici bija od devestšeste a ne bi ni to da nije tribalo braniteljsku penziju sredit jer mu ćetnik raćan nije tija priznat kad je bižeč prid udbon u minhenu upa kroz šahtu u kanalizaciju pa slomija nogu. Ma niko van u mojoj familiji nikad bolestan nije dida mi je sa devedesetipet umra a još bi on živija da ga partizanćine nisu četrdesetipete držale tri dana bez hrane i vode na promaji pa su ga cili život škicavala križa čin bi zapuvalo.

Nego šta san tija reč ma kako san na onoj utri festiavalu bija a još utrava cilu većer, kad san iša doma zaspa ja u autu. Znan van ja tako digod u benđoli zaspat ali tu većer zaboravija šiber zatvorit, ti jarca ujutro se dižen cili mokar od rose.
A lipo mi je baba Boguša uvik govorila: Kane, lane moje, kad te UDBA uvati možda i priživiš, ali kad te uvati rosa ili promaja nemoš nikako! I bogami baba mi još jedanput imala pravo iša ja mirit kad ono 44 fibre, znate vi da san ja jak ka Francetič al bogami san se cili tresa mislija san gotovo je.

Ma bija bi ja babinu kremu od poskoka za skidanje fibre uzeja nego nan je nestalo imali doma samo onih govana iz apoteke a to more pomoč jedino ako oš da ti se kurac više nediže hahahahahahahaha to van sve ta faraceutska pederska mafija pa rade te tablete da muškarci pićke postanu. Aj vi meni recite jel normalno da muško pije tablete zasvaki kurac pa nikako da oćvrsne nego onda postaje pićka i pederćina i ja tri dana neču pa neču te tablete za skidat fibru al fibra ne pada. Ma bija bi ja doma osta i stavija oblog od rakije nego svaki put kad ga je mater donila ja refleksno sve niz grlo umisto na čelo ahahahahahahaha a mater ka mater, zabrinila se kad je nestalo rakije, plaće jadnka ka Blanka Vlašič kad izgubi moli da oden u bolnicu da če zvat hitnu a ja kažen: slušaj, sad si me uvridila ka niko u životu, Kanu da hitna vozi pa ne triba me onda u bolnicu vozit nego na groblje jer bi se od sramote ubija. I ništa, sija ja u benđolu da nju umirin, a jedno 140 na sat san vozija, isto san pod fibron raćunan ne valja se zajebavat.

I ništa ja u bolnicu kad doli na porti neka medicinska sestra me pripoznala kaže: Šta je Kane care al je u gradu alkohola nestalo pa si doša vamo pit medicinski ahahhahahahaaha koja kraljica a još pićka u onoj uniformi rješit ču ja nju reka san joj: slušaj maćko ima Kane još nešto 44 osin fibre al daj mi dan dva da se malo rekuperan ahahahhahahahahhah jesan kralj nisan to ni izgovorija kurac jon je u oćima zasja.

I ništa stavili oni mene u sobu sa menon neki jado iz Makarske cili polomljen da je sletija sa cesete sa punton kaže vozija sedandeset a kažen ja: bogati draga eno ćujen da traže način kako brzo do marsa otić javi in se ti pa da tebe sa tvojin punton pošalju ahahahhahahahahahahahahahaha koja baza da sa punton do marsa ahahahhahahhaahahahah a on da je to isto dobra brzina da se lipo polomija a kažen ja dašta je, ako rošule voziš ahahahahahahahaha a manja je i to sramota nego punta vozit.

I dolazi meni doktor gleda cili gorin kaže: Kane crven si i goriš a ja njemu da mu je mater crvena on če meni da san crven. Ma ti su van doktori sve van je to pederska banda kaže on meni da moran uzet nešto za skidanje fibre. Ja kažen aj dobro šta sad kad več neman doma poskokove masti a on da če mi dat tabletu da je moran stavit kanalno. Kažen ja a stavljaj bogati neman cili dan ti isusa nije prošlo dvi minute evo ti sestra dolazi da se okrenen na guzicu.

Moj sinko reka san van ja da su to sve pederi, zamisli šta su izmislili da tablete triba kroz guzicu gurat pa to može samo sotonski sin kažen ja njemu Kanina guzica je samo izlazni peron majmune ahahahahahahaha vidija on koja je ura kaže ajde dobro možeš uzet tabletu i koralno.

I ništa ja zaspa budin se ujutro ono one cjevi iz mene ona fuzija al pala mi fibra kaže doktor da san dobija upalu grla jaku i da moran pit atibiotike tjedan dana i to neke jake i da mi nije palo napamet alkohola okusit jer on zna da ja volin potegnit. Kažen ja: sinko sestru ti potegnen kako ču ja bez alkohola tjedan dana ja ti objasni gazdi jack danielsa zašto su in dionice pale ahahahahahhahaahaah a on meni da kako oču al da mi je bolje ne zajebavat se.

I ništa ne bi ja to izdrža, ali govori biber amo se kladit u pesto eura onda meni proradija živac, kažen ja da oču i zainatija se ja nisan pija par dana. Dolazin ja u Vanile dolazi konobar: Kane gajba whiskiya ka i obićno jel? kažen ja: Ma ništa, daj mi jednu cedevitu. Udri se on smijat ne more sebi doč a smišno i meni bilo kad on ponavlja a ja opet: ma cedevitu bez zajebancije. A bogami moga umalo ćovik nije unesvist pa proćulo se to odma istu većer po splitu zovu me vlasnici klubova da kako če sad kredit vračat da mogu kljuć ubravu. Ma dobro smirilo ih malo šta je na tjedan dana samo, da če priživit nekako. A zva me i gazda Jack danielsa kaže: kane isporuke za evropu pale osandeset posto kažen ja: šta osandeset. Pa samo san ja presta pit nije valjda i grdovič ahahhahahahahahhahahahaha koja baza udri se on smijat krst usta noge uvatru ako lažen.

I prošlo pet dana taman ima isteć oklada a biber se več trese da če ostat bez pesto eura. Sili mi u kafič i zoven ja deset whiskya i pivu. Biber več trlja ruke past ču okladu po ure prije isteka i doša konobar ja eksa pivu minut prije ponoč a on sta slavit da mu dan okladu kad ono piva bila ono smeče radler bezalkoholno ahahhahahahahhaahhaahah umalo se nisan otrova al isplatilo se vidit biberu debelu facu kad je skonta da je spušija i da če cili stol tribat sam platit ahhahahahahahahahhaahahah zakurac če radit ovo lito samo da okladu ispuni.

Kad banija uto Kardum vodoinstalater kaže: šta je Kane jesi jeba onu medicinsku sestru. Ja kažen dašta san bogati a pita on bibera da jeli on ikad jeba medicinsku sestru, a kažen ja: Ma nije ti biber jeba medicinsku sestru al je običnu ahahahahahhahahahahahahahahahhaha koja baza to san ja izmislija

Razveseli nas klikom:

0 comments