Povodom gostovanja Ive Sanadera u emisiji ”Nedjeljom u 2” ravnatelj HRT-a odlučio iz studija ukloniti sve predmete vrednije od 50 kuna

Na listi najvećih pljačkaša naroda, Ivo Sanader prestigao je i T-comovu naknadu za flat internet te već godinama suvereno drži prvo mjesto.

Stanković se ozbiljno priprema za nedjeljnu emisiju

HRVATSKA – Na HRT-u su dolazak Ive Sanadera u studio emisije Nedjeljom u 2 shvatili krajnje ozbiljno. Tako je novi ravnatelj Novokmet, Radman, Radić, Runjić, Gluparak, Suvarak ili tko god već da to ovo popodne je, odlučio da se iz studija u kojem će gostovati dr. Ivo uklone svi predmeti vredniji od 50 kuna.

”Sanader je dokazao da mu pljačkanje pred očima javnosti ne predstavlja nikakav problem. Podržavam inicijativu ravnatelja ili ravnateljice, ne znam ni sam. Za početak, već smo uklonili veliki televizor u pozadini, a bogami ću i ja sat ostaviti kod kuće” kratko je komentirao direktivu s vrha Aleksandar Stanković.

Međutim, prema najnovijim informacijama na HRT-u su shvatili da Stanković tokom emisije trepne preko 200 puta što predstavlja isto toliko prilika za dugoprstog Ivu. Tako će već sutra iz studija biti odstranjene i stolice pa ćemo Stankovića i Sanadera gledati na nogama, naslonjene na stol koji neće biti uklonjen, ali će biti dodatno učvršćen u pod. Da poslije ne bi bilo suza za skupocjenim odijelom, Aleksandar Stanković najavio je da će ovu emisiju voditi obučen samo u pamučne bokserice, koje je, kako je više puta naglasio, platio kod Kineza samo devet kuna. Zajedno s kišobranom i kineskom verzijom iPhone-a.

Također, zbog omalenog studija skupocjene kamere bit će u dosegu ruku bivšeg premijera što je ocijenjeno nepotrebnim rizikom te će se emisija snimati preko dalekozora iz zgrade nasuprot HRT-a.

Razveseli nas klikom:

0 comments