Pederi i lezbe u panici: „Tražimo plan B. Adalbert Rebić potpuno je razgolitio naše planove“

Tragikomično u cijeloj priči je da je dijabolični plan pedera i lezbi otkrio muškarac koji nosi haljinu.

HRVATSKA – O zlobnim planovima negativaca pred čijom izopačenošću bi se posramio i Sotona osobno do sada smo gledali samo u filmovima. Stariji čitatelji sjetit će se Huga Draxa, čuvenog Bond-negativca koji je, u nedostatku kvalitetnog tv programa, vrijeme odlučio prikratiti istrjebljenjem čitave ljudske rase i osnivanjem vlastite kolonije u svemiru. Sasvim logično.
Srećom po nas, sveprisutni Bond iskoristio je neobičnu navadu svih zločestih ljudi da trenutak prije nego što ga ubiju prozbore riječ-dvije o svojim nakaradno izopačenim planovima te se na taj način više puta izvukao od sigurne smrti i razotkrio Draxove planove da uništi Zemlju.

Već se naveliko šuška da će Daniela Craiga na mjestu Bonda trebao zamijeniti upravo Adalbert Rebić. M bi bio Bozanić, a Q Kačunko. Bond bi se u novom filmu trebao boriti protiv vjetrenjača i masturbacije.
Već se naveliko šuška da će Daniela Craiga na mjestu Bonda zamijeniti upravo Adalbert Rebić. M bi bio Bozanić, a Q Kačunko. Bond bi se u novom filmu trebao boriti protiv vjetrenjača i masturbacije.

Ovih je dana Hrvatsku je potresla priča koja svojom maštovitošću i genijalnošću nadmašuje sve što je Ian Flemming ikad napisao. Svijet je dobio novog James Bonda, ovog puta pravog, a on se odaziva na ime Adalbert Rebić. Naime, on je manirom neustrašivog agenta javnosti razotkrio dijabolični plan „pedera, lezbijki i raznih Štulhofera“ koji uz pomoć „manjinskog seksualnog morala“ žele uništiti društvo, što je nov način za uništavanje društva i civilizacije jer su do sadašnji negativci društvu prijetili mahom preko atomskog oružja.

Iako su neki pojedinci na ovu priču samo odmahnuli rukom govoreći kako je Rebić i prije pričao gluposti, u popodnevnim satima stupili smo u kontakt s jednim od pedera koji je potvrdio točnost teorije velikog Adalberta.
„Svih mi masonskih stupnjeva. Razotkriveni smo. A što reći, tražimo plan B. Naša izopačena težnja da razorimo postojeće društvo i na njegovim temeljima izgradimo novo, ukusno obučeno i sa smislom za dizajn interijera, srušila se kao kula od karata. Za mjuzikl ”Mačke”“ govori nam M.R. devetnaestogodišnji homoseksualac iz Zaprešića koji to još nikome nije priznao.
„Ma nije to zato jer imam konzervativne roditelje i živim u sredini koja to osuđuje. Priznat ću tek kada zabranimo sve ostale vrste seksualnosti“ zloban je ovaj mladić.

Naravno, u cijeloj priči prste imaju i komunisti, jer zavjera bez komunista je besmislena koliko i selo bez crkve. Tko su štulhoferi još nismo uspjeli doznati. Pretpostavljamo da se radi o novoj generaciji zlikovaca, tzv. stručnjaka na određenom području stvorenih da bi rušili prirodni i Bogom dani integritet Crkve kao stručnjaka za apsolutno sva područja. Ne sumnjamo da će u budućnosti i ova iskvarena sorta paradirati okolo tražeći svoja tobožnja prava.

Razveseli nas klikom:

0 comments